ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΕΒΑ ΣΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Χολέβα (φώτο) επισκίασε το ντέρμπι κορυφής της 13ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ ανάμεσα στην Α.Ε. Αιγάλεω και τον Α.Ο. Ιλίου, που βρήκε νικήτρια τη φιλοξενούμενη ομάδα με 2-1.
Συγκεκριμένα, ο 24χρονος ακραίος της ομάδας της πόλης μας αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης, και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα με νοσοκομείο στο Κρατικό Νικαίας.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, το οποίο περνάει σε δεύτερη … μοίρα, η Α.Ε. Αιγάλεω στάθηκε υπερβολικά άτυχη, με άμεση συνέπεια να μπει με το …αριστερό στο 2016! Η ομάδα της πόλης μας έχασε πέναλτι στο 3’ όταν το σουτ του Πλατανίτη από την άσπρη βούλα, βρήκε σε ετοιμότητα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35’ (και ενώ η ψυχολογία των παικτών της ΑΕ είχε πέσει από τον τραυματισμό του Χολέβα στο 30΄) με απίστευτο τρόπο, αφού έπειτα από σουτ του επιθετικού του Α.Ο. Ιλίου, η μπάλα αρχικά προσέκρουσε στο δοκάρι και στην επαναφορά βρήκε στην ….πλάτη του πορτιέρο Μανώλικα για να καταλήξει στα δίχτυα με… σοκαριστικό τρόπο!
Η Α.Ε. Αιγάλεω βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει στο 60’ με σουτ του Πλατανίτη, αλλά τελικά οι φιλοξενούμενους πέτυχαν το 1-2 στο 70΄.
Η ΑΕ στη συνέχεια πίεσε ασφυκτικά για το γκολ της ισοφάρισης, χάνοντας δύο απίστευτες ευκαιρίες με τους Σκορδίλη (80’) και Μίντσεφ (85’), ενώ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιρδίμου στο 81’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΑΕ: Μανώλικας, Νιόρας, Μίχας, Βουτσινάς, Τσιρδίμος, Βέρρας, Χολέβας (30’ λ.τ. Αλεξάκης), Περδίος (68’ Τονικιάν), Πλατανίτης, Λιβέρης (75’ Μίντσεφ), Σκορδίλης.