ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

 

 

Ομολογουμένως η ΑΕ Αιγάλεω του εξαιρετικού προπονητή κ. Γιαννούλη Βέρρα, ήταν η καλύτερη αιγαλιώτικη ομάδα της πόλης μας από όσες όλες έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Μία καλοκουρδισμένη μηχανή, ένα καλομονταρισμένο σύνολο, με ιδιαιτέρως ταλαντούχους παίκτες, υλικό το οποίο δούλεψε από πέρυσι με συνέπεια ο Βέρρας και μάλιστα ήταν ο ίδιος που πίστευε από την σεζόν 2014-2015, ότι η ομάδα του φέτος θα πρωταγωνιστούσε. Δεν έπεσε έξω ο Γιαννούλης Βέρρας, οι παίκτες του τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο και η ΑΕ Αιγάλεω, που ισοβάθμισε στην 2η θέση του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ με τον Πανθησειακό, δίνει την Κυριακή εκτός έδρας αγώνα μπαράζ (γήπεδο Ρουφ) με την ομάδα του Θησείου, για το ποια από τις δύο θα ακολουθήσει τον πρωταθλητή ΑΟ Ιλίου στην Β΄ ΕΠΣΑ. Ένας αγώνας, μια κατηγορία, ενενήντα λεπτά, όπου η ΑΕ Αιγάλεω θέλει μόνο νίκη για να κερδίσει την πολυπόθητη άνοδο. Στα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ΑΕ Αιγάλεω είχε χάσει εκτός έδρας από τον Πανθησειακό με 1-0, ενώ εντός έδρας είχαν έρθει 1-1. Το γεγονός αυτό δίνει το κομβικό αβαντάζ στον Πανθησειακό να κερδίζει την άνοδο και με ισοπαλία, ενώ η ΑΕ Αιγάλεω επαναλαμβάνουμε θέλει μόνο νίκη. Βέβαια ένας αγώνας είναι και όλα γίνονται. Και ειδικά από την ΑΕ Αιγάλεω, η οποία απέδειξε φέτος εντός αγωνιστικών χώρων ότι μπορεί να κάνει τα πάντα.
Οι παίκτες του Γιαννούλη Βέρρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η αισιοδοξία είναι διάχυτη στις τάξεις τους. Τεχνική ηγεσία, παίκτες και οι συνεργάτες του Βέρρα, είναι όλοι μία γροθιά και πάνε να… χτυπήσουν από το πρώτο λεπτό το παιχνίδι και να πάρουν την άνοδο, κυριολεκτικά για πάρτη τους!
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, απόντες θα είναι οι Περδίος και Τσιρδήμος. Ο δυναμικός Κύπριος παίκτης έχει φύγει πριν το Πάσχα για την ιδιαίτερη πατρίδα του και δεν έχει δώσει σημεία… ζωής ως τώρα (ακόμη και τελευταία στιγμή να έρθει θεωρείται απίθανο ο Βέρρας να τον συμπεριλάβει στην αποστολή), ενώ ο Τσιρδήμος βρίσκεται για σπουδές στην Γερμανία.
Αντίθετα με τους παραπάνω κανονικά θα δώσει το «παρών» ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Δημήτρης Βέρρας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και λαμβάνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα των προπονήσεων.