ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Μέταλλο έβγαλε η ΑΕ Αιγάλεω στο εντός έδρας ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου κέρδισε με 3-0 τον πρωτοπόρο Κεραμεικό, … ανακατεύοντας την τράπουλα για τις τελευταίες 5 αγωνιστικές, όπου θα κριθούν πολλά για την άνοδο και ειδικά την συμμετοχή των ομάδων στα μπαράζ ανόδου.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ (0-0) και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι στο 11΄ και η ΑΕ Αιγάλεω με κεφαλιά του Πλατανίτη στο 38΄. Στην επανάληψη η ομάδα της πόλης μας μπήκε ακόμη πιο δυνατά μετά το πρώτο αναγνωριστικό ημίχρονο, οι παίκτες της ΑΕ κυριάρχησαν στην μεσαία γραμμή και αυτό τους έδωσε την ευκαιρία να γίνουν καταιγιστικοί στην επίθεση. Έτσι στο 57΄ ο Μίχας (φώτο αριστερά) με προβολή, έπειτα από φάουλ του Πλατανίτη και απόκρουση του τερματοφύλακα του Κεραμεικού, έκανε το 1-0. Στο 66΄ ο Δούλιογλου (μεσαία φώτο) σημείωσε το 2-0 με πέναλτι και στο 70΄ ο Πλατανίτης (δεξιά φώτο) «έγραψε» το 3-0.
ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: Κοπανάς, Χρυσοχοίδης, Κοκάρης, Δούλιογλου (77΄ Βιολιντζής), Γεωργακόπουλος, Αλεξόπουλος, Παπανικολάου, Μίχας, Πλατανίτης (75΄ Σιόζιος), Μπούσης, Αποστολάκης Οδ. (46΄ Αποστολάκης Εμ.)