…ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (0-3) ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

 

 

Φουριόζα μπήκε η ΑΕ Αιγάλεω στο κύπελλο ΕΠΣΑ και στο πλαίσιο της α΄ φάσης η ομάδα της πόλης μας κέρδισε στον Χολαργό με 3-0 τον τοπικό Άρη, παίρνοντας την πρόκριση για τον β΄ γύρο. Δίκαιη η επικράτηση της ΑΕ Αιγάλεω στο ντεμπούτο του προπονητή Δημήτρη Παπαϊωάννου (φώτο αριστερά) στον πάγκο της ομάδας. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ (0-0), αλλά στην επανάληψη οι παίκτες της ΑΕ ανέβασαν ρυθμούς και έφτασαν στο 0-3, στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν και ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ.
Πολύ δυνατά ξεκίνησε την σεζόν ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός της ομάδας (…απολελέ και τρελελέ, καθώς πήρε πριν λίγες μέρες το απολυτήριο από τις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων) Παναγιώτης Πλατανίτης (δεξιά φώτο), ο οποίος σκόραρε στο 50΄ (0-1) και στο 56΄ (0-2), ενώ το τελικό 0-3 σημείωσε στο 64΄ ο Μπούσης. Για την ΑΕ Αιγάλεω είχε δοκάρι ο Πλατανίτης.
ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: Χρονάς (46΄ Χολέβας Γ.), Δρομπόνης, Πάντος (46΄ Χολέβας Κ.), Κοκάρης, Παυλίδης, Δούλιογλου (80΄ Χρυσοχοϊδης), Μπούσης, Κάππας, Πλατανίτης, Αλεξόπουλος, Αλεξάκης (60΄ Πετανάκης).