ΜΕ ΜΠΟΥΣΗ - ΛΥΤΡΩΤΗ

 

Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

BOUS18

 

 

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ πέτυχε η ΑΕ Αιγάλεω, η οποία έπειτα από ένα περιπετειώδη και σκληρό παιχνίδι, επικράτησε στο 94΄ με 2-1 επί του Πλάτωνα για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Το ματς ήταν δυνατό από την αρχή, το α΄ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με την φιλοξενούμενη ομάδα, όμως, να είναι πιο επικίνδυνη στις επιθέσεις της και να χάνει μεγάλη ευκαιρία (τετ-α-τετ) στο 35΄, όπου ο τερματοφύλακας Γιώργος Χολέβας έσωσε την ΑΕ. Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ (0-0) και στην επανάληψη με την είσοδο των Βιολιντζή και Αλεξόπουλου στο βασικό σχήμα, η ΑΕ Αιγάλεω του Δημήτρη Παπαϊωάννου, μπήκε πιο ορεξάτη και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Στο 48΄ έπειτα από φάουλ που κέρδισε ο Μπούσης, ο Δούλιολου το εκτέλεσε απευθείας και πέτυχε το 1-0. Ο Πλάτωνας αντέδρασε, με πολλές πάσες στον χώρο της μεσαίας γραμμής προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του και στο 61΄ ισοφάρισε (1-1) με κοντινό πλασέ από την μικρή περιοχή. Το σκληρό και δυνατό παιχνίδι συνεχίστηκε (είχαμε και μια μικροσύρραξη), ενώ η ΑΕ Αιγάλεω που έψαχνε εναγωνίως τη πρώτη της νίκη, άσκησε περαιτέρω πίεση για να φτάσει στον στόχο της. Στο 85΄ ο Μπούσης είχε δοκάρι και λίγο αργότερα έγινε η φάση που έκρινε το ματς. Στο 94΄ ο ικανότατος Βιολιντζής, ξεκίνησε μια κούρσα από την άμυνα, πέρασε δύο παίκτες, μπήκε στην περιοχή του Πλάτωνα, την κατάλληλη στιγμή… έσπασε την μπάλα, και ο Μπούσης (φώτο) που έκανε ωραία προσποίηση πάνω στην κίνηση και μπέρδεψε τους αμυντικούς, έμεινε μόνος του, η μπάλα του στρώθηκε, και από το ύψος της μικρής περιοχής σημάδεψε ψύχραιμα και εύστοχα την δεξιά γωνία της εστίας του Πλάτωνα, κάνοντας το «χρυσό» 2-1, που πανηγυρίστηκε έντονα.
Έπειτα από 5 αγωνιστικές η ΑΕ Αιγάλεω είναι στην 8η θέση του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ με 6 βαθμούς έχοντας μία νίκη (1), 3 ισοπαλίες, μία (1) ήττα και τέρματα 8-8. Την επόμενη αγωνιστική (6η) η ΑΕ Αιγάλεω παίζει εκτός έδρας με τον Αρίωνα.
ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: Χολέβας Γ.. Δρομπόνης (95΄ Γεωργακόπουλος), Γιαννόπουλος (46΄ Βιολιντζής), Κόκαρης, Νάκας (81΄ Αλεξάκης), Δούλιογλου, Πατρίκαλος, Πετεινάκης (46΄ Αλεξόπουλος), Χολέβας Κ., Παυλίδης, Μπούσης.