ΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕ ΜΠΟΥΣΗ Ο ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

BOU18

 

 

Μία ακόμη σημαντική ανανέωση συνεργασίας για τον Ζέφυρο Αιγάλεω (πρώην ΑΕ Αιγάλεω), που έπειτα από την άνοδο του από την Γ΄ ΕΠΣΑ, θα λάβει μέρος ως νεοφώτιστος στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της Αθήνας. Μετά τους Βαγγέλη Βιολιντζή, Χρήστο Αρβανιτάκη, Σαράντη Χρυσοχοϊδη, Παναγιώτη Πλατανίτη, Γιάννη Κοκάρη, Λεωνίδα Παυλίδη, Κώστα Χολέβα, και την επιστροφή του Νίκου Λιβέρη από την Ιεράπολη, ο σύλλογος της πόλης μας ανακοίνωσε και την διεύρυνση της συνεργασίας με τον Λάμπρο Μπούση (κεντρική φώτο).
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, ήταν και αυτός από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας, κάνοντας μία εξαιρετική σεζόν έχοντας σε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ 12 γκολ.
Ο Λάμπρος Μπούσης την σεζόν 2014-2015 έπαιξε με την ιστορική Αγία Ελεούσα σε 8 ματς της Α΄ Αθήνας, ενώ την επόμενη χρονιά (2015-2016) με τον ίδιο σύλλογο στην ίδια κατηγορία είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ. Το καλοκαίρι του 2016 η ΑΕ Αιγάλεω κινείται έντονα για την απόκτηση του και τελικά φτάνει σε συμφωνία με την ΑΠΕ για την μεταγραφή του, καταβάλλοντας ένα σημαντικό ποσό για τα δεδομένα ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, βλέποντας, όμως, ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά. Στην πρώτη του χρονιά με την ΑΕ Αιγάλεω (2016-2017) στην Γ΄ ΕΠΣΑ έχει 16 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ φέτος, όπως γράψαμε και παραπάνω, κατέγραψε 20 εμφανίσεις και 12 γκολ.

 

KOTOK