ΤΟΝΙΚΙΑΝ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

Ο ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

TON18

 

 

Την 3η του μεταγραφική προσθήκη ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Ιουλίου 2018 ο φιλόδοξος Ζέφυρος Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, όπου η ομάδα της πόλης μας θα λάβει μέρος ως νεοφώτιστη.
Πιο συγκεκριμένα, το αιγαλιώτικο ιστορικό σωματείο προχώρησε στην σύναψη συνεργασίας με τον Κάρεν Τονικιάν (φώτο), ο οποίος λίγα 24ωρα πριν είχε ολοκληρώσει την επιτυχημένη διετή θητεία του στον γειτονικό Αστέρα Χαϊδαρίου, όπου πραγματοποίησε μεστές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.
Ο 22χρονος παίκτης, που αγωνίζεται ως ανασταλτικός στις πτέρυγες, την χρονιά 2015-2016 ήταν στον δυναμικό της ΑΕ Αιγάλεω (μετονομάσθηκε πριν λίγο χρονικό διάστημα σε ΑΕ Ζέφυρος Αιγάλεω) και το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε στον νεοσύστατο και οργανωμένο σωματείο του Αστέρα Χαϊδαρίου. Την πρώτη του σεζόν (2016-2017) με τον Αστέρα στην Γ΄ ΕΠΣΑ, που τερμάτισε στην 5η θέση, ο ταλαντούχος παίκτης έπαιξε σε 22 ματς, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2017-2018) – έχοντας παράλληλα βεβαρημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις – ο Τονικάν αγωνίστηκε με τον Αστέρα σε 10 παιχνίδια, φτάνοντας μάλιστα και στα μπαράζ ανόδου από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ.
Εκτός του Τονικιάν, ο Ζέφυρος Αιγάλεω, όπως έχουμε γράψει, έχει αποκτήσει ήδη, τον Λεωνίδα Μαρινόπουλο από την Χρυσούπολη και τον Μάνο Νιώρα από τον Θεμιστοκλή, ενώ στον σύλλογο, επέστρεψε έπειτα από δύο χρόνια δανεισμού στην Ιεράπολη, ο Νίκος Λιβέρης.
Επίσης, την συνεργασία τους με τον Ζέφυρο Αιγάλεω, έχουν ανανεώσει, οι Γιώργος Αλεξόπουλος, Βαγγέλης Βιολιντζής, Χρήστος Αρβανιτάκης, Σαράντης Χρυσοχοϊδης, Παναγιώτης Πλατανίτης, Γιάννης Κοκάρης, Λεωνίδας Παυλίδης, Κώστας Χολέβας, Λάμπρος Μπούσης, Δημήτρης Δούλιογλου.

 

 

papaOK1 sind

papaOK2