ΠΕΤΤΑ…ΞΕ ΑΠΟ ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

ΣΕ ΖΕΦΥΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

PETZ

 

 

Αούα - όπως συνηθίζει να λέει και ο ίδιος – για τον Σάκη Πέττα, καθώς ο χαρισματικός αιγαλιώτης σκόρερ, από σήμερα το απόγευμα Τρίτης 31 Ιουλίου 2018… μετακόμισε ποδοσφαιρικά, και έπειτα από τρία (3) παραγωγικά χρόνια στην Ιεράπολη, αποχαιρέτησε τον ιστορικό σύλλογο και πλέον είναι παίκτης του φιλόδοξου Ζέφυρου Αιγάλεω, που θα λάβει μέρος ως νεοφώτιστος τη νέα σεζόν 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ. Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τα δεδομένα της κατηγορίας, καθώς ο εν λόγω επιθετικός έχει δείξει τα τελευταία έτη ότι διαθέτει και ποιότητα, αλλά και έφεση στο σκοράρισμα, ισχυροποιώντας στο έπακρο την επιθετική γραμμή της νέας του ομάδας και παράλληλα αποτελώντας ένα ακόμη… όπλο στην φαρέτρα του τεχνικού του σωματείου Δημήτρη Παπαϊωάννου.
Ο Σάκης Πέττας, που έχει γεννηθεί το 1987 και είναι στην πιο ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία, συνδυάζοντας την ικανότητα με την εμπειρία, έχει ξεκινήσει από τον ΟΦ Ιεράπετρας, έπαιξε με τον Παλληξουριακό στην Δ΄ Εθνική, ενώ πριν από χρόνια είχε περάσει και από την ΑΕ Αιγάλεω. Το καλοκαίρι του 2015 βρέθηκε στην Ιεράπολη, όπου την πρώτη του σεζόν με το ιστορικό σωματείο στην Γ΄ ΕΠΣΑ την σεζόν 2015-2016 σε 24 ματς πέτυχε 15 γκολ και αναδείχθηκε 1ος σκόρερ, ενώ την επόμενη περίοδο (2016-2017) σε 12 αγώνες σημείωσε 12 γκολ και πανηγύρισε με την ομάδα του την άνοδο στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας. Την σεζόν, που ολοκληρώθηκε (2017-2018) ο Σάκης Πέττας έπαιξε με την Ιεράπολη σε 28 παιχνίδια της Β΄ Αθήνας, όπου σημείωσε 6 γκολ.
Ο Πέττας είναι η 5η φετινή μεταγραφή του Ζέφυρου Αιγάλεω, καθώς ήδη έχουν αποκτηθεί ο Κάρεν Τονικιάν από τον Αστέρα Χαϊδαρίου, ο Λεωνίδας Μαρινόπουλος από την Χρυσούπολη, ο Μάνος Νιώρας από τον Θεμιστοκλή και ο Νίκος Λιβέρης από την Ιεράπολη (έπαιζε εκεί τα προηγούμενα 2 χρόνια ως δανεικός, και αποτελούσαν μαζί με τον Πέττα, την δύναμη κρούσης του σωματείου).
Επίσης, την συνεργασία τους με τον Ζέφυρο Αιγάλεω, έχουν ανανεώσει, οι Γιώργος Αλεξόπουλος, Βαγγέλης Βιολιντζής, Χρήστος Αρβανιτάκης, Σαράντης Χρυσοχοϊδης, Παναγιώτης Πλατανίτης, Γιάννης Κοκάρης, Λεωνίδας Παυλίδης, Κώστας Χολέβας, Λάμπρος Μπούσης, Δημήτρης Δούλιογλου.

 

 

YESSA

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ. FB: YessPizza & online παραγγελίες: www.yess-pizza.gr / ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ