ΟΛΟΛΑΜΠΡΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ (85 ΦΩΤΟ)!

 

ZEPARX

 

 

Σε μία ολόλαμπρη και συνάμα επιτυχημένη εκδήλωση που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες (Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019) στην αίθουσα Γ. ΡΙΤΣΟΣ και παρέστησαν εκατοντάδες συμπολίτες μας, ο ιστορικός Ζέφυρος Αιγάλεω, έκοψε την βασιλόπιτα.
Άψογα οργανωμένη η εκδήλωση – γιορτή του συλλόγου, όπου αρχικά τον εναρκτήριο λόγο του καλωσορίσματος – και εκ μέρους του Προέδρου κ. Νίκου Γιοχάλα - απηύθυνε ο Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕ Ζέφυρος Αιγάλεω, κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης, ενώ στο βήμα για την παρουσίαση (παραθέτοντας και ιστορικά στοιχεία για την ομάδα) και τον συντονισμό, ήταν ο συμπολίτης μας κ. Νίκος Νικολαϊδης.
Τιμήθηκαν από τον σύλλογο οι πρώην Πρόεδροι κ.κ. Ευάγγελος Κουρεντζής, Ευάγγελος Παπαϊακώβου, ο νυν παράγοντας του σωματείου κ. Γεώργιος Ταγής, οι παλαίμαχοι του συλλόγου κ.κ. Διονύσιος Ξένος, Κωνσταντίνος Πουλής, Νίκος Μιχαλακάκος, Βασίλειος Κύβελος, Ευστράτιος Σαντεξής, οι βετεράνοι αιγαλιώτες ποδοσφαιριστές κ.κ. Θοδωρής Κολοκοτρώνης, Δημήτρης Παπαϊωάννου (παπί), όπως και οι μικροί αθλητές του Ζέφυρου που αρίστευσαν στις σχολικές μονάδες τους, Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος, Νικόλαος Γαλανός, Αντώνιος Ιριμίας, Σωτήριος Μαντζώρος, Χρήστος Χαϊτίδης, Παύλος Μάκκας, Παύλος Μπέλλας, Διονύσιος Γιατράς, Άκης Κιτσίρης. Ιδιαίτερη ήταν και η τιμητική διάκριση για τον δραστήριο συμπολίτη μας κ. Νίκο Νικολαϊδη, που του επιδόθηκε αναμνηστική πλακέτα για την πλούσια συνεισφορά του στην ακριβή καταγραφή της αθλητικής (και όχι μόνο) ιστορίας της πόλης μας. Ακόμη, ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Γιοχάλας, όπως και ο προκάτοχος του κ. Βαγγέλης Κουρεντζής, απένειμαν κύπελλο στο ανδρικό τμήμα για την κατάκτηση της ανόδου την περασμένη σεζόν.
Στην τελετή παρέστησαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω και Υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Δυτική Αθήνα κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Κώστας Φίλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Γκίκας, Λάμπρος Σκλαβούνος, Μάκης Ζάχαρης, Τάκης Μανδραφλής, Κωνσταντίνος Χατζηκώστας, Σταύρος Τασσιόπουλος, Μάριος Μαζαράκης, ο διαπιστευμένος μάνατζερ FIFA κ. Γιώργος Κολοβός (βετεράνος παίκτης των, ΠΑΕ Πανελευσινιακός, Αγία Ελεούσα, Άρης Πετρούπολης, κτλ.), ο πρώην Δημ. Σύμβουλος Ιλίου και υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Δυτική Αθήνα κ. Μπάμπης Καούκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Κώστας Σάμιος, ο Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος (παράταξη Πατούλη) κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Εργαζομένων ΕΛΠΕ και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος (παράταξη Πατούλη) κ. Παναγιώτης Οφθαλμίδης, ο εκπαιδευτικός και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημ. Σχολείου Αιγάλεω κ. Νίκος Καββαδίας, η εκπρόσωπος των Κρητών Αιγάλεω κ. Ευαγγελία Καρούσου, ο Αντιπρόεδρος των βετεράνων του ΑΟ Αιγάλεω κ. Γιάννης Σάμιος, ο Γεν. Γραμματέας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Θεόδωρος Γουρνάς, ο πρώην παράγοντας της Ιεράπολης κ. Δημήτρης Ραπτόπουλος,ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος (παράταξη Πατούλη) κ. Παναγιώτης Οφθαλμίδης, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής κ. Μάκης Σκαράκης, ο βετεράνος παίκτης της ΠΑΕ Πανιώνιος (ντεμπούτο στα 16 του στην Α΄ Εθνική επί αείμνηστου Γιάννη Κυράστα) και του Αιγάλεω κ. Κώστας Κατσαρός, η δραστήρια συμπολίτισσα μας κ. Χριστίνα Κατωμέρη, κ.α.

 

 

KOSMNEW

 

 

S1

 

 

S2

 

S3

 

S4

 

S5

 

S6

 

S7

 

S8

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: (Από αριστερά) Οι βετεράνοι εικονιζόμενοι κύριοι, Κολοκοτρώνης (Ξάνθη), Κατσαρός (Πανιώνιος), Κολοβός (Πανελευσινιακός), ...που έχουν στηθεί για να διαφημίσουν οδοντόκρεμα (!), αν έπαιζαν μαζί θα μπορούσαν να διασπάσουν οποιαδήποτε άμυνα στα ντουζένια τους!

 

 

CLAJNEW

 

 

S9

 

S10

 

S11

 

S12

 

S13

 

S14

 

S15

 

S16

 

 

FOINIK

 

 

S17

 

S18

 

S19

 

S20

 

S21

 

S22

 

S23

 

S24

 

 

KATLEZ

 

 

S25

 

S26

 

S27

 

S28

 

S29

 

S30

 

S31

 

S32

 

 

MAMOK

 

 

S33

 

S34

 

S35

 

S36

 

S37

 

S38

 

 

MOUSKX

 

 

S39

 

S40

 

S41

 

S42

 

S43

 

S44

 

 

 

PAPNEW

 

 

 

S45

 

S46

 

S47

 

S48

 

S49

 

S50

 

 

RAKOK

 

 

S51

 

S52

 

S53

 

S54

 

S55

 

S56

 

 

RMAK

 

S57

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Σείστηκε το Γ. ΡΙΤΣΟΣ από τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα, όταν ο Κώστας Σίνος ανέβηκε για να απευθύνει χαιρετισμό.

 

 

S58

 

S59

 

 

S60

 

SA1

 

SA2

 

 

SPIL

 

 

SA3

 

SA4

 

SA5

 

SA6

 

 

ULTR

 

 

SA7

 

SA8

 

SA9

 

SA10

 

SA11

 

SA12

 

SAB1

 

 

 

YESSNEW