«ΧΤΙΖΕΙ» ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΗ Ο ΖΕΦΥΡΟΣ

 

 

ZEFKA

 

Την επόμενη μέρα κοιτούν στον Ζέφυρο Αιγάλεω, καθώς η ομάδα της πόλης μας ως νεοφώτιστη στην Β΄ ΕΠΣΑ, δεν μπόρεσε να «εγκλιματιστεί» - ποδοσφαιρικά – στις υψηλές απαιτήσεις της κατηγορίας, και απλώς περιμένει την λήξη του πρωταθλήματος για να επιστρέψει στην Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου θα «χτιστεί» εκ νέου. Μία εξέλιξη, όμως, που δεν είναι… ταμπού για τους ιθύνοντες το σωματείο, οι οποίοι τονίζουν ότι όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, έχουν σύγχρονη αντίληψη σε κάθε συγκυρία, ενώ θεωρούν ότι μέσα σε αυτή την σεζόν, όλοι όσοι «ενεπλάκησαν», πήραν τις απαραίτητες εμπειρίες και τα ανάλογα μαθήματα. Μάλιστα, ο σύλλογος έως τώρα, αλλά και μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί παίκτες από τις παραγωγικές ακαδημίες, τμήματα τα οποία «δουλεύει» με προσήλωση εδώ και μερικά χρόνια ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης και οι συνεργάτες του προπονητές, έχοντας ως φιλοσοφία ότι από αυτά τα τμήματα θα προέλθει το μέλλον της ομάδας.

Πριν από λίγες μέρες λύθηκε η συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή κ. Αντώνη Καλαμάκη (μεσαία φώτο), που είχε αντικαταστήσει τον Δημήτρη Παπαϊωάννου (δεξιά φώτο). Την θέση του Καλαμάκη στον πάγκο του σωματείου πήρε ο Μάρκος Καραμάνης (φώτο αριστερά), ένας νέος προπονητής, ο οποίος, τόσο ως παίκτης, αλλά και ως τεχνικός, έχει να επιδείξει αξιοσημείωτη πορεία. Ο Μάρκος Καραμάνης, που το τελευταίο διάστημα είναι προπονητής της Κ16 του Ζέφυρου (από το περασμένο Οκτώβριο), έχει σύγχρονες αντιλήψεις και αρέσκεται να δουλεύει επί το πλείστον με νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Ο Μάρκος Καραμάνης έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο στην Σκύρο και η πρώτη του ομάδα στην Αθήνα ήταν η Βουλιαγμένη. Στην συνέχεια πέρασε από την ιστορική και ισχυρή Τριγλία Ραφήνας, ενώ ακολούθησαν ο Αχαρναϊκός, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στην Γ΄ Εθνική, ο Εθνικός Πειραιά και ο Πανελευσινιακός. Ως προπονητής, έχει διατελέσει κόουτς στον Νικολακάκη (ΕΠΣΑΝΑ), έχει ανεβάσει την Σκύρο από την Β΄ στην Α΄ Εύβοιας, όπως και την ΑΕΚ Χαλκίδας από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία της τοπικής ένωσης.

Για την 26η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ ο Ζέφυρος ηττήθηκε εντός έδρας με 1-3 από το Γαλάτσι. Ο Ζέφυρος είναι στην 15η θέση με 14 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 20 ήττες και τέρματα 31-65.

 

 

 

RMAK