Ο ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΣΤΟΝ ΖΕΦΥΡΟ

KARAMAK

 

 

 

Ο παλαίμαχος στόπερ του Αιγάλεω και ένας από τους πιο εξαιρετικούς χαρακτήρες που πέρασαν από το Σίτι, ο Μάκης Σωτηριάδης (δεξιά στην κεντρική φώτο), θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Μάρκου Καραμάνη (αριστερά στην κεντρική φώτο) στην τεχνική ηγεσία του Ζέφυρου Αιγάλεω για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Για τον Μάρκο Καραμάνη και την επέκταση της συνεργασίας του έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό, και πιο συγκεκριμένα, όταν ο εν λόγω προπονητής, μεσούσης της περασμένης περιόδου, είχε αντικαταστήσει τον Αντώνη Καλαμάκη στον πάγκο του Ζέφυρου με σκοπό να… προετοιμάσει την ομάδα, που έπεσε από την Β΄ στην Γ΄ ΕΠΣΑ.

Οι ιθύνοντες του σωματείου και ειδικά ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης, είχε δώσει «τα κλειδιά» της τεχνικής ηγεσίας στον Καραμάνη, καθώς επικράτησε η φιλοσοφία να προωθούνται αθλητές από τις ακαδημίες και ο σύλλογος με νεανικό ρόστερ, επί το πλείστον, να παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα. Μάλιστα ο Καραμάνης ήταν πιο ενδεδειγμένη λύση για αυτή την ποδοσφαιρική τάση σχετικά με το ανδρικό τμήμα, μιας και ο ίδιος από τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αναλάβει το εφηβικό τμήμα του σωματείου.

Ο Μάρκος Καραμάνης έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο στην Σκύρο και η πρώτη του ομάδα στην Αθήνα ήταν η Βουλιαγμένη. Στην συνέχεια πέρασε από την ιστορική και ισχυρή Τριγλία Ραφήνας, ενώ ακολούθησαν ο Αχαρναϊκός, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στην Γ΄ Εθνική, ο Εθνικός Πειραιά και ο Πανελευσινιακός. Ως προπονητής, έχει διατελέσει κόουτς στον Νικολακάκη (ΕΠΣΑΝΑ), έχει ανεβάσει την Σκύρο από την Β΄ στην Α΄ Εύβοιας, όπως και την ΑΕΚ Χαλκίδας από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία της τοπικής ένωσης.

Όσο αφορά τον Μάκη Σωτηριάδη, που είναι μέλος του τεχνικού τιμ των ακαδημιών του Ζέφυρου από τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει παίξει για πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες με τις φανέλες του Αιγάλεω, του Ρουφ και της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Ο νέος συνεργάτης του Καραμάνη, θα έχει και καθήκοντα γυμναστή στην ανδρική ομάδα.

 

 

GERKP