ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

 

ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

PRZEF

 

 

Εδώ και καμιά 5ετία, ο Ζέφυρος Αιγάλεω, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των ακαδημιών της ομάδας, υπό την Διεύθυνση του συμπολίτη μας κ. Σπύρου Κολοκοτρώνη, έχει κάνει ολοκληρωτική στροφή στα νέα παιδιά, όπου μάλιστα αυτοί οι νέοι αθλητές των υποδομών του σωματείου, είναι αυτοί που στελεχώνουν και το ανδρικό τμήμα, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Για αυτό το πρωτοποριακό πρότζεκτ, το οποίο εν μέσω πανδημίας δεν έχει σταματήσει, αλλά συνεχίζεται σε οργανωτική, τουλάχιστον, βάση, μας μίλησαν τα στελέχη του σωματείου, με επικεφαλής τον αγαπητό συμπολίτη μας, Πρόεδρο του συλλόγου, κ. Βαγγέλη Παπαϊακώβου, όπου παράλληλα επεσήμαναν, ότι με την σταδιακή άρση των μέτρων και στην επιστροφή στην κανονικότητα – μάλλον τον Μάϊο – οι ακαδημίες επιστρέφουν πανέτοιμες.

 

 

ERGONMAKET

 

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΪΑΚΩΒΟΥ

 

 

messproe

 

Μια ζωή δίπλα στον σύλλογο, από μικρό παιδί, ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Βαγγέλης Παπαϊακώβου, μας είπε τα εξής:

«Νομίζω ότι αν και ένα απλό τοπικό σωματείο, αλλά ιστορικό, ο Ζέφυρος Αιγάλεω, σηματοδοτεί με την παρουσία του και τον τρόπο λειτουργίας του, την σύγχρονη εποχή. Δηλαδή, είμαστε ένας σύλλογος, που έχει ρίξει όλο το βάρος στα νέα παιδιά, αυτά δηλαδή που είναι το μέλλον του τοπικού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτά τα παιδιά στελεχώνουν όλα τα τμήματα υποδομών μας, όπως επίσης και το ανδρικό τμήμα. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Στηρίζουμε τη νεολαία του Αιγάλεω και αυτό είναι χαρά για εμάς, αλλά και καθήκον μας, καθώς, επιτρέψτε μου, να σας πω, ότι αυτό είναι το κοινωνικό πρόσημο μας. Μέσω του ερασιτεχνικού σωματείου μας να δώσουμε την ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά να αθληθούν και να χαρούν το παιχνίδι, παίζοντας με την φανέλα της ομάδας της γειτονιάς τους.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον κ. Σπύρο Κολοκοτρώνη, που δημιούργησε αυτό το πρότζεκτ πριν μερικά χρόνια, και αυτό υλοποιείται με σεβασμό και υπομονή. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο του έργο στις ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω, όπου θα έχουμε στενή συνεργασία, καθώς ο αθλητισμός, και δει ο τοπικός, ενώνει. Το έργο του συνεχίζει ο αδελφός του Θοδωρής Κολοκοτρώνης, με τους συνεργάτες του στις ακαδημίες, ενώ στο ανδρικό τμήμα, ο προπονητής Μάρκος Καραμάνης και ο στενός συνεργάτης του Μάκης Σωτηριάδης, επενδύουν στα νέα αυτά παιδιά, μεταφέροντας τις ποδοσφαιρικές γνώσεις τους, διαπλάθοντας, παράλληλα τους χαρακτήρες τους, γιατί εδώ στον Ζέφυρο, δεν θέλουμε μόνο καλούς αθλητές, αλλά και καλούς χαρακτήρες, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας μας.

Ως διοίκηση, έχω την χαρά να ηγούμαι ενός σχήματος, όπου με άλλους συμπολίτες μας, πράττουμε με σύνεση, σεβασμό και αγάπη για την ομάδα, την πόλη, για την κοινωνία και τη νεολαία, παλεύουμε και θέλουμε να κάνουμε τον Ζέφυρο, ένα σωματείο που να αποτελεί παράδειγμα».

 

 

 

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

 

eszef

 

Επίσης ο κ. Παπαϊακώβου, ανέφερε σχετικά με την παρούσα Δημοτική Αρχή:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά, τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γκίκα, τους συνεργάτες του στον Δήμο, αλλά και όλους όσοι στελεχώνουν τις αθλητικές υπηρεσίες του Δήμου, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα, αντιλαμβάνομαι ότι είναι δίπλα στα σωματεία, προσπαθούν, ενεργούν, και κάνουν ότι καλύτερο για τις ομάδες, τους πολίτες, την κοινωνία. Σχετικά με εμάς, δείχνουν ανταπόκριση και ευαισθησία σε αιτήματα μας, σε επισημάνσεις μας, σε παρατηρήσεις μας, γεγονός, που εμένα ως πολίτη, με ικανοποιεί, καθώς βλέπω ότι υπάρχει συνεργασία, αλλά και ενδιαφέρον από έναν κορυφαίο θεσμικό φορέα όπως ο Δήμος, για τον αθλητισμό και τη νεολαία».

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

 

MESSZEFF1

 

Τέλος, ο κ. Παπαϊακώβου, μίλησε και για το ΔΣ της ομάδας και τους συνεργάτες του:

«Είμαστε ομάδα και ενωμένοι και εντός διοίκησης. Άλλωστε και γι’ αυτό ενεργοποιήθηκα, πάλι διοικητικά, πριν λίγα χρόνια, όταν είδα ότι κάτι καλό γίνεται στην ομάδα. Είδα ανθρώπους, που θέλουν να προσφέρουν και συντάχθηκα σε αυτή την προσπάθεια. Επιτρέψτε μου να εξάρω το έργο που επιτελούν, ο ακούραστος “εργάτης” κ. Γιώργος Τάγης, ένας παράγοντας που δίνει το είναι του για να λειτουργούμε άψογα διοικητικά, για τους κ.κ. Κώστα Μπρέχα, Σταύρο Τασιόπουλο, που εισήλθαν σχετικά πρόσφατα στο ΔΣ και έδωσαν ώθηση στο έργο μας, για τους κ.κ. Γιάννη Αθανασόπουλο, Κώστα Γιατρά, οι οποίοι αποτελούν τη νέα γενιά παραγόντων που στηρίζουν τον σύλλογο, τον αεικίνητο Γιάννη Μουτάφη, για τον πάντα ενεργό κ. Κώστα Σίνο, ενώ δεν ξεχνώ ποτέ ούτε τους παλαιούς παράγοντες, ειδικά, τους προκάτοχους μου, κ.κ. Νίκο Γιοχάλα, Βαγγέλη Κουρεντζή, που όλοι μαζί, ενεργούμε για το κοινό καλό».

 

 

ERGONMAKET