ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ Ο ΖΕΦΥΡΟΣ

 5 ΑΠΟ ΤΑ 6 ΓΚΟΛ Ο ΜΙΧΑΣ!

 

ZEOKF

 

 

Ένα… ξερό πρώτο ημίχρονο, χωρίς σκορ (0-0), δεν προμήνυε την πανδαισία ποδοσφαίρου στην επανάληψη της συνάντησης του αγώνα Αναγέννηση Πετρούπολης – Ζέφυρος Αιγάλεω, για την 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαρτίου 2022 στο γήπεδο «ΑΛΚΥΩΝ» της Πετρούπολης και βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 1-6!

Μάλιστα, αυτά τα συνολικά επτά (7) γκολ, σημειώθηκαν σε 33΄, ενώ ο Ζέφυρος Αιγάλεω που είχε όλους και όλους 12 παίκτες (στην βασική ενδεκάδα έπαιξε και ένας εκ των τερματοφυλάκων) και γύρισε το ματς από το εις βάρος του 1-0, σημείωσε τα έξι (6) γκολ του σε 18΄!

Το πιο απίθανο από όλα βέβαια – και η μαγεία του ποδοσφαίρου μάλλον - είναι ότι, μετά την ισοφάριση (1-1) στο 71΄, ο Ζέφυρος Αιγάλεω έμεινε με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού του Αριτζόγλου (δεν υπήρχε αλλαγή στον πάγκο), αλλά αν και έπαιζε με ποδοσφαιριστή λιγότερο, πέτυχε την ολική ανατροπή σημειώνοντας συνολικά πέντε (5) γκολ ακόμη, τα οποία σημείωσε όλα ο 24χρονος φαντεζί μέσος Στέφανος Μίχας (κεντρική φώτο)!

Στο 56΄ ο Μήτκας σημείωσε το 1-0 και ισοφάρισε (1-1) στο 71΄ ο Αθανασόπουλος. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, τραυματίστηκε στο γόνατο ο Αριτζόγλου (τις επόμενες μέρες θα κάνει μαγνητική), αλλά αν και αριθμητικά λιγότεροι οι φιλοξενούμενοι, είχαν τον εκπληκτικό Μίχα στις τάξεις τους, που με πέντε (5) δικά του γκολ στο 74΄, στο 76΄, στο 80΄, στο 83΄ και στο 89΄, «έγραψαν» το τελικό 1-6 (!), και από τις πιο σπάνιες (σε έκταση και με παίκτη λιγότερο) ανατροπές στο Αθηναϊκό πρωτάθλημα!

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Κωστόπουλος, Ντίνος, Νικολάου, Μαχαίρας, Χριστοδουλάκης (55΄ Παππάς), Τσίφας, Ασημινιός (70΄ Φελώνης), Μαρκοτσάϊ, Καφούρος (55΄ Δαγκλής), Μήτκας, Νίνο (78΄ Γιαννόπουλος)

 

ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Καραμπίνης, Γεωργούλας, Μαρουδιάς, Πανουσιάκης, Ανδρέου, Μακρυγιάννης, Γριμάνης, Αθανασόπουλος, Κρητικός, Αριτζόγλου, Μίχας

 

 

NEWMAKGNV