ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ BASKET ΑΙΓΑΛΕΩ… ΟΙ ΝΙΚΕΣ EΦΕΡAΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ

Συνεχίζουν την σπουδαία πορεία οι Ακαδημίες Μπάσκετ του Αιγάλεω. Πρώτα οι έφηβοι έδωσαν μια συγκλονιστική μάχη σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Α΄ΕΣΚΑ και κόντρα σε όλα και με όλους κέρδισαν μέσα στην Κηφισιά την τοπική ομάδα, με σκορ 61-63.
ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ: 61 -63

 

Σκυτάλη πήρε το παιδικό, που θα πρέπει να υπερηφανεύονται οι πιτσιρικάδες για την μεγάλη νίκη τους στον πρώτο νοκ-αουτ αγώνα για την Β’ κατηγορία στον 2ο όμιλο, κόντρα στον Α.Ο. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΛΑΤΩΝ… καθώς στην κυριολεξία τους έβγαλαν νοκ άουτ μέσα στο κλειστό του Αιγάλεω («Στ. Βενέτης»), με συντριπτική διαφορά 50 πόντων.
ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ - Α.Ο. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΛΑΤΩΝ: 79 - 29

 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές των Ακαδημιών του Αιγάλεω και στους προπονητές για τις προσπάθειες που καταβάλουν αμφότεροι.

Όπως φαίνεται και στον πίνακα κατάταξης που ακολουθεί, το παιδικό του Α.Ο Αιγάλεω τερμάτισε πρώτο στην Α' φάση της Β κατηγορίας παίδων του 2ου ομίλου.

Μετά την μεγάλη νίκη επί των Εκπαιδευτηρίων Πλάτων, ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Μπάσκετ του Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπέσης, ο προπονητής κ. Βασίλης Χρυσαλάς και ο έφορος του τμήματος κ. Μιχάλης Σκούμπαφλος, δεξιώθηκαν την ομάδα των παίδων στη πιτσαρία " KALIARI", για να επιβραβεύσουν το καλό κλίμα και να ευχηθούν στους αθλητές καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.