ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

 

 

Ουσιαστικά μεν, αλλά και τύποις πλέον, ο κ. Μάριος Χατζηπαναγιώτης είναι και επίσημα, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΑΟ Αιγάλεω, ο νέος υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.
Ο Χατζηπαναγιώτης παίρνει την θέση του κ. Δημήτρη Σακελλαρίου, ο οποίος παραμένει ως μέλος στο ΔΣ του ΑΟ Αιγάλεω.
Πριν από λίγους μήνες και μεσούσης της περιόδου ο Χατζηπαναγιώτης είχε αναλάβει το μάνατζμεντ του ανδρικού τμήματος μπάσκετ, το οποίο ήταν σε κρίσιμη καμπή, αλλά τελικά έπειτα από υπερπροσπάθεια έμεινε στην Α΄ ΕΣΚΑ και πλέον ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία και άλλα πλάνα την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Ο κ. Χατζηπαναγιώτης, που έχει γεννηθεί το 1977 στο Αιγάλεω, έχει αγωνιστεί κατά τα εφηβικά του χρόνια στο τμήμα μπάσκετ του Αιγάλεω, ενώ κατά την δεκαετία του 90 υπήρξε και προπονητής σε τμήματα υποδομής του Α.Ο. Ο Μάριος Χατζηπαναγιώτης είναι ασφαλιστής στο επάγγελμα, ενώ η εταιρεία ασφαλίσεων που διατηρεί είναι και ο μεγάλος χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΟ, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2.
Μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Αιγάλεω αναφέρονται τα εξής: «Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΑΟ Αιγάλεω υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ αναλαμβάνει ο κ. Μάριος Χατζηπαναγιώτης. Ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και καλούμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τη προσπάθεια αναδιοργάνωσης του τμήματος».