ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α΄ ΕΣΚΑ, όπου η ομάδα της πόλης μας σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής, ηττήθηκε εκτός έδρας από την Παλατιανή με 71-61. Ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς το Σίτι με υπερπροσπάθεια από τα μέσα της περιόδου, είχε πετύχει την παραμονή του στην κατηγορία και ήδη ετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Δεκάλεπτα: 14-17, 27-32, 55-44, 71-61.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Ρουμελιώτης): Δρακόπουλος 3 (1), Αλεξίου 4, Χαραλαμπόπουλος, Χανιώτης Α. 8, Χανιώτης Δ. 2, Αθανασόπουλος 8, Νίνος 2, Αναστόπουλος 2, Πλούμπης, Σταυρόπουλος, Στάθης 13, Τάγαρης 19.
Όσο αφορά την επόμενη μέρα στον σύλλογο, ο Υπεύθυνος του τμήματος κ. Μάριος Χατζηπαναγιώτης (μεσαία στην φώτο) και ο προπονητής Κώστας Ρουμελιώτης (δεξιά στην φώτο) είχαν συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα, όπου ο εν λόγω τεχνικός ζήτησε λίγες μέρες διορία προκειμένου να απαντήσει εάν θα μείνει στον σύλλογο και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Χατζηπαναγιώτης περιμένει την οριστική απόφαση του Ρουμελιώτη για να προχωρήσει. Πάντως στο τεχνικό τιμ είχαμε μία νέα προσθήκη, καθώς ο γνωστός αιγαλιώτης προπονητής κ. Άκης Παπαδάκης (αριστερά στην φώτο), με σπουδαίο βιογραφικό, ανέλαβε Γενικός Οργανωτικός και Τεχνικός Υπεύθυνος των ακαδημιών του σωματείου.