ΣΤΟΥΣ 4 ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΜΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ

arxprokr

 

 

 

Στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης για το πρωτάθλημα Νέων / Κ20 της Super League 2, η ΠΑΕ Αιγάλεω νίκησε με 3-1 το αξιόμαχο σύνολο της ΠΑΕ Θεσπρωτός και προκρίθηκε στο FINAL 4, δηλαδή στις τέσσερις (4) καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Η συνάντηση, διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαϊου 2022 στο Δημοτικό Στάδιο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ» του Αιγάλεω, σε έναν αγώνα, που ήταν δυνατός – όχι αντιαθλητικός – είχε πάθος από τους νέους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, και σε γενικές γραμμές κράτησε ζωηρό το ενδιαφέρον, του αρκετού κόσμου, που βρέθηκε στην κεντρική θύρα του γηπέδου.

Το Σίτι, που είχε την ψυχολογία με το μέρος του, καθώς στο πρώτο παιχνίδι την προηγούμενη Κυριακή στην Ηγουμενίτσα, είχε νικήσει εκτός έδρας με 1-2, βρέθηκε νωρίς σε πρόσκαιρη κατάσταση… ψυχρολουσίας, καθώς οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν με γκολ από τα… αποδυτήρια. Ο Ρούσσης στο 1΄,… έκλεψε την μπάλα, ανατράπηκε και με πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης, έκανε το 0-1.

Στο 15΄ ο Πρίφτι με κοντινό πλασέ ισοφάρισε (1-1). Στο 33΄ σουτ του Σαρρή τράνταξε το δοκάρι του Θεσπρωτού, ενώ στο 38΄ ο Φωτεινός με πλασέ σημείωσε το 2-1.

Στο 67΄ ο Ράπτης είχε δοκάρι για τον Θεσπρωτό, ενώ στο 90΄ ο Ζούτας κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Δίκαιη η επικράτηση των παικτών του Σταύρου Μπαϊράμη, που μετά το αρχικό σοκ, συνήλθαν γρήγορα και ήταν πιο αποφασιστικοί. Καλοδουλεμένο το σύνολο του Θεσπρωτού υπό την τεχνική ευθύνη του Παναγιώτη Χατζηπέτρου (βοηθός ο Θανάσης Καζάκος) , που έδειξε καλά στοιχεία.

Διαιτητής ο Λάμπρου με βοηθούς τους Θωμόπουλο, Παπαδόπουλο, όλοι από τον Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής.

 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Μπαϊράμης): Χριστοδουλίδης, Τσουμπακόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Πρίφτι (91' Ευθυμιάτος), Φωτεινός, Βέσελι, Ραυτόπουλος Β. (91' Μητσάκος), Ραυτόπουλος Δ. (65' Δαρδανός), Σαρρής, Τσακλάνος (83' Κάστορας), Ζούτας

 

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χατζηπέτρου): Καρδάνης, Μπαλός, Πουρίκης (79΄ Σάκκος), Ντούμας, Αδαμίδης, Παππάς, Ράπτης, Ρούσης, Μπάσκας (46΄ Μεχμετάϊ – 83΄ Κομίνης), Δημητρίου, Τσαλούκας

 

 

NECTΟΚ

 

 

* Στην αρχική φώτο του άρθρου, από αριστερά, ο επόπτης Παπαδόπουλος, ο αρχηγός του Θεσπρωτού, Αδαμίδης, ο ρέφερι Λάμπρου, ο αρχηγός του Αιγάλεω, Χριστοδουλίδης και ο βοηθός διαιτητή, Θωμόπουλος

 

* Αρχηγός της αποστολής του Θεσπρωτού, ήταν ο Γενικός Αρχηγός και Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΠΑΕ, κ. Παρασκευάς Βλάχος.

 

* Φωτορεπορτάζ από το ματς, θα σας παραθέσουμε το βράδυ της Τρίτης (μετά από δύο – 2 – 24ωρα).

 

 

tsevpalt

Είχαν συνομιλία στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Αιγάλεω, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Άρης Παλτόγλου (δεξιά) και ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ Θεσπρωτός, κ. Παρασκευάς Βλάχος (αριστερά).
Διαπιστώσεις για την σεζόν που ολοκληρώθηκε και… τα δύσκολα που έρχονται για τη νέα σεζόν 2022-2023 στο πρωτάθλημα της SL2, περιμένοντας την πολιτεία και τους φορείς να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους.

 

 

 

tsevass

 

 

 

THESPRR

 

 

AIGENDE

 

 

 

 

NECTΟΚ