ΕΞΕΛΕΓΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ (ΣΥΒΕΠΑΠ) ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ARXVETOK

 

 

Το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουνίου 2022 διεξήχθησαν οι εκλογικές διαδικασίες των Βετεράνων (ΣΥΒΕΠΑΠ) του Αιγάλεω, που έλαβε χώρα στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Σταδίου «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ».

Εξελέγησαν στο 9μελές ΔΣ οι: Θοδωρής Κολοκοτρώνης, Γιάννης Σάμιος, Κώστας Μπρέχας, Κώστας Λαλιώτης, Γιώργος Προβατάς, Παντελής Τζανουδάκης, Φραγκίσκος Μαρτίνος, Χαράλαμπος (Μπάμπης) Σταυρόπουλος, Θωμάς Μακρής, ενώ Αναπληρωματικά μέλη είναι οι: Άρης Βασιλειάδης, Θανάσης Κιούρκος, Κώστας Βαμβακούσης.

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Νίκος Νικολαϊδης, Σπύρος Λαγκαδίτης, Γιώργος Καφετζής.

Το νέο ΔΣ θα συνέλθει σε σώμα την επόμενη εβδομάδα.

Πρόεδρος – Συντονιστής της όλης εκλογικής διαδικασίας, ήταν ο κ. Λευτέρης Σημαντήρας.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, Αθλητών και Παραγόντων Αιγάλεω Α.Ο. («ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») ιδρύθηκε το 1995, έπειτα από πρωτοβουλία παλαιών ποδοσφαιριστών του συλλόγου, και έκτοτε έχει αναπτύξει πολλαπλές δραστηριότητες σε αθλητικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό επίπεδο. Επίσης διοργανώνονται εκδρομές στην επαρχία προς ενίσχυση αναξιοπαθούντων αθλητών μέσω διενέργειας φιλικών αγώνων, αλλά και εκδηλώσεις προς τιμήν παλαιών παικτών, παραγόντων, δημοσιογράφων ή, και απλών φιλάθλων - του συνδέσμου - της ομάδας.

Η προηγουμένη εκλογική διαδικασία είχε γίνει την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 και τότε ανέλαβε Πρόεδρος ο κ. Φραγκίσκος Μαρτίνος διαδεχόμενος τον κ. Τάκη Κατσικογιάννη, που ήταν σε αυτή την θέση από το 2012.

 

 

MESGIOX