ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

ARXAPOD

 

 

Το τελευταίο ποδοσφαιρικό ραντεβού της είχε αργά το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου 2022, η ομάδα Νέων (Κ20) της ΠΑΕ Αιγάλεω, η οποία θριάμβευσε στην αντίστοιχη διοργάνωση της SUPER LEAGUE 2, κατακτώντας το τρόπαιο του πρωταθλητή, στο μεγάλο τελικό της περασμένης Κυριακής 5 Ιουνίου, όπου στην παράταση επιβλήθηκε με 2-1 επί της ΠΑΕ Κηφισιά, σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Και ιστορικά λοιπόν, η ΠΑΕ Αιγάλεω καταγράφεται ως η πρώτη Πρωταθλήτρια σε διοργάνωση Νέων της SUPER LEAGUE 2.

Μετά από τον τελικό της περασμένης Κυριακής, ακολούθησαν λίγα 24ωρα χαλάρωσης και αποφόρτισης για το ποδοσφαιρικό τμήμα, για να δοθεί το τελευταίο ποδοσφαιρικό ραντεβού της σεζόν 2021-2022, την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, στην έδρα του συλλόγου το Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ».

Εκεί, ο «Αρχιτέκτονας» του τίτλου, προπονητής Σταύρος Μπαϊράμης και οι παίκτες της ομάδας έκαναν την τελευταία ποδοσφαιρική ομιλία τους.

Ακολούθως στον χώρο των αποδυτηρίων, μετέβησαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Άρης Παλτόγλου, ο Διοικητικός Υπεύθυνος των Νέων της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Βασίλης Μονεμβασίτης και ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Πέτρος Κωνσταντινίδης.

Με λόγια καρδιάς ο Άρης Παλτόγλου σε αυτή την τελευταία συνάντηση, πριν την καλοκαιρινή ανάπαυλα, ευχαρίστησε τους μεγάλους πρωταγωνιστές, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον προπονητή, για την μεγάλη τους επιτυχία και την χαρά που έδωσαν, κάνοντας μια μεγάλη προσπάθεια όλη την χρονιά, έναν τεράστιο ποδοσφαιρικό άθλο, εξυψώνοντας για μία ακόμη φορά την ιδέα που λέγεται, ποδοσφαιρικό Αιγάλεω.

Και το ποδοσφαιρικό, όμως, τμήμα, των Νέων, δεν ξέχασε την τεράστια συνεισφορά του αληθινού οπαδού της ομάδας Άρη Παλτόγλου σε όλη αυτή την φετινή, μαγική ποδοσφαιρική διαδρομή, και δια χειρός του κ. Μονεμβασίτη, παρέδωσαν στον Πρόεδρο της ΠΑΕ, μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, ένα λάβαρο από τον τελικό και μία κορνίζα - ενθύμιο με κολάζ φωτογραφιών από την φετινή περίοδο.

Ο κ. Παλτόγλου, κατασυγκινημένος και καταχειροκροτούμενος από όλους τους παρευρισκόμενους, παρέλαβε τα συμβολικά και ιστορικά ενθύμια, ευχαριστώντας για μία ακόμη φορά τους συντελεστές όλου αυτού του άθλου.

Εν συνεχεία η ποδοσφαιρική αποστολή των Νέων της ΠΑΕ Αιγάλεω, ξεκινώντας τον εορτασμό των επινίκιων, μετέβη στο «ΡΑΚΙ ΑΜΑΝ ΜΕΖΕ», όπου ο φίλος του Άρη Παλτόγλου και ένθερμος υποστηρικτής του συλλόγου, κ. Βύρων Δικής, τραπέζωσε τους πρωταθλητές σε μία αξέχαστη πανηγυρική βραδιά (τις επόμενες ώρες θα σας παραθέσουμε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από το γλέντι στο “ΡΑΚΙ ΑΜΑΝ ΜΕΖΕ”).


 

NECTΟΚ

 

 

 

TC1

 

 

TC2

 

TC3

 

TC4

 

TC5

 

TC6

 

TC7

 

TC8

 

TC9

 

TCA1aa

 

TCA2a

 

 

NECTΟΚ