ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ (10)… “ΦΑΝΟΥΡΗΔΕΣ” ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

FANOUROK

 

 

Μεγάλη η γιορτή του Αγίου Φανουρίου για την Ελληνοχριστιανική Ορθόδοξη Πίστη μας, και χθες Σάββατο 27 Αυγούστου 2022, που η Εκκλησία μας τον τίμησε, ο Άγιος Φανούρης… φανέρωσε δέκα (10) μικρά ποδοσφαιρικά… θαύματα της ΠΑΕ Αιγάλεω. Είχαμε πολλά χρόνια να το δούμε αυτό στο Σίτι.

Και έτσι, του Αγίου Φανουρίου, η ΠΑΕ Αιγάλεω, σε μία διαφορετική κίνηση, με ανακοίνωση της το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022, γνωστοποίησε την προώθηση δέκα (10) δικών της παιδιών, από το τμήμα των Πρωταθλητών SUPER LEAGUE 2 της Κ20 (σεζόν 2021-2022), στο ανδρικό τμήμα της ΠΑΕ, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προετοιμασία για τη σεζόν 2022-2023 και να διεκδικήσουν την ένταξη τους στο ρόστερ.

NECTΟΚ

 

 

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

 

“Οι πρωταθλητές της Κ20 στην ανδρική ομάδα”

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 έχοντας στόχο την δημιουργία μιας ομάδας με νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες, που θα προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, συνεχίζει σταθερά τον σχεδιασμό της «επενδύοντας» ακόμη περισσότερο στα… “δικά” της παιδιά.

Έτσι μετά την ιστορική κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος Κ20 της Super Leaue 2, οι “μικροί” του Σίτι θα έχουν φέτος την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας διεκδικώντας μια θέση στο φετινό της ρόστερ.

Συγκεκριμένα, με απόφαση της διοίκησης, 10 συνολικά αθλητές της Κ20 του Συλλόγου προωθούνται στην ανδρική ομάδα και θα ξεκινήσουν προπονήσεις υπό τις οδηγίες των Κώστα Φρατζέσκου και Σταύρου Μπαϊράμη.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν προετοιμασία με την ανδρική ομάδα είναι οι: Βεσέλι Ράλντι, Ζούτας Θωμάς – Κυριάκος, Κόκκας Στέλιος, Παλτόγλου Γιάννης, Πρίφτι Σέρτζιο, Ραυτόπουλος Δημήτρης, Ραυτόπουλος Βασίλης, Σαρρής Γιάννης, Φωτεινός Αλέξανδρος, Χριστοδουλίδης Μιχάλης.

Παράλληλα, το προπονητικό τιμ του Αιγάλεω, καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς θα παρακολουθεί την ομάδα της Κ20 με στόχο, όποιος νεαρός αθλητής ξεχωρίζει, να προωθείται αυτομάτως στην ανδρική ομάδα.

Το μέλλον του Αιγάλεω ανήκει στους νεαρούς αθλητές του. Τους “μικρούς”, που περιμένουν την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους. Να… “μεγαλώσουν” και να ξεκινήσουν την καριέρα τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς πιστεύουμε στο ταλέντο των “μικρών” μας και κάνουμε τα πάντα, προκειμένου να τους δώσουμε κάθε ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Ευχόμαστε στους νεαρούς αθλητές μας υγεία, δύναμη και καλή προετοιμασία».

 

NECTΟΚ

 

 

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑ (10) “ΜΙΚΡΟΙ”

 

 

 

veselimess

Γεννημένος στις 22 Οκτωβρίου 2002, ο Ράλντι Βεσέλι, που κατοικεί στο Περιστέρι, αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και φέρει εις πέρας άξια τις ποδοσφαιρικές αποστολές του. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες Κατσικογιάννη, ακολούθως συνέχισε σε αυτές του Τάκη Τσαλαμάγκα και από το 2018 ανήκει στο δυναμικό του Αιγάλεω. Είναι φοιτητής του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Γρεβενά).

 

 

 

zoutasmess

Ο Θωμάς Ζούτας, που γεννήθηκε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας στις 10 Οκτωβρίου 2002, είναι κάτοικος Περιστερίου και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ, όπου διακρίνεται για το… “χειρουργικό” στυλ στο παιχνιδιού του. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και το 2017 μετακινήθηκε σε αυτές του Αιγάλεω. Έχει αποκτήσει πτυχίο Ψυκτικού και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

 

 

KOKKASMESSOK

Ο “βενιαμίν”, ηλικιακά, των δέκα (10) “μικρών”, ταλαντούχος, Στέλιος Κόκκας, γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 2005, είναι κάτοικος Αχαρνών (Μενίδι) και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Άρχισε μικρός την διαδρομή του από την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, και ακολούθως εντάχθηκε στις ακαδημίες της ΑΕΚ, όπου έπαιξε από το τμήμα Κ10 έως αυτό του Κ15. Συνέχισε στον Αστέρα Μενιδίου και μετά “μετακόμισε” στην Κ17 του Ιωνικού Νίκαιας. Στο Αιγάλεω ήρθε τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ φέτος θα πάει στην Γ΄ τάξη του Λυκείου.

 

 

PALTMESS

“Ψυχή τε και σώματι”, μόνο Αιγάλεω, ο Γιάννης Παλτόγλου, που ως κεντρικός χαφ, ξεχωρίζει για το παθιασμένο “ύφος” στο παιχνίδι του και το… μπρουτάλ - μαχητικό, αγωνιστικό, στυλ του! Στοιχείο που επέδειξε, ενδεικτικά, στον περίφημο και ιστορικό τελικό της Κ20 με την Κηφισιά, όπου παρότι προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό,… και με μισό πόδι, οδήγησε το Σίτι στην κατάκτηση του τίτλου. Γεννημένος στις 29 Ιουνίου 2004, ο Γιάννης Παλτόγλου, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πανερυθραϊκού και κατόπιν, από το 2016, φόρεσε την “γαλάζια” φανέλα.

 

 

PRIFTIMESS

Ο… αλτικός και “κοντρολαρισμένος”, κεντρικός αμυντικός, Σέρτζιο Πρίφτι, γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 2001 και είναι κάτοικος Χαλανδρίου. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών “DIEGO MARADONA” της περιοχής του και ακολούθως πέρασε από τις ακαδημίες Παναθηναϊκού και Πανιώνιου, ενώ στο Αιγάλεω εντάχθηκε το 2019.

 

 

RAUTDMESS

Ο Δημήτρης Ραυτόπουλος, που παίζει κυρίως ως δεξί μπακ – χαφ, αλλά ως “πολυεργαλείο” καλύπτει και άλλες θέσεις, γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2003 (κατά ένα – 1 – λεπτό, μεγαλύτερος από τον δίδυμο αδελφό του, Βασίλη) και είναι μόνιμος κάτοικος Αιγάλεω, όπου εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Σίτι και μετά “πέρασε” από αυτές του Άγιαξ Ταύρου. Την σεζόν 2017-2018 κάνει ντεμπούτο με την φανέλα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω στην διοργάνωση της Β΄ ΕΠΣΑ υπό την τεχνική καθοδήγηση του βετεράνου του Σίτι, Γιώργου Κωνσταντόπουλου, την επόμενη σεζόν (2018-2019) με την ίδια ομάδα στην Γ΄ ΕΠΣΑ καταγράφει 15 συμμετοχές (1 γκολ), ενώ την περίοδο 2019-2020 με το σωματείο της πόλης μας στην Γ΄ κατηγορία της Αθήνας, παίζει σε 22 ματς και σημειώνει 4 γκολ. Το καλοκαίρι του 2020, το Καματερό ανακοινώνει την προσθήκη του, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώνεται και έτσι ο 19χρονος καταλήγει στο Αιγάλεω.

 

 

RAUVMESS

“Κοντός στο δέμας”, αλλά… δαιμόνιος στο στυλ παιχνιδιού του, ο Βασίλης Ραυτόπουλος έχει γεννηθεί στις 22 Νοεμβρίου 2003 και αγωνίζεται, επί το πλείστον, στις πτέρυγες της επίθεσης. Ο συμπολίτης μας, όπως και ο δίδυμος αδελφός του, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αιγάλεω, πήγε σε αυτές του Άγιαξ Ταύρου, και την σεζόν 2017-2018 έπαιξε σε πέντε (5) παιχνίδια της Β΄ ΕΠΣΑ με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω. Την επόμενη χρονιά (2018-2019) με τον Θεμιστοκλή στην Γ΄ ΕΠΣΑ έπαιξε σε 24 αγώνες και σημείωσε 5 γκολ, ενώ την σεζόν 2019-2020, ξεκίνησε με το αιγαλιώτικο σωματείο στην Γ΄ ΕΠΣΑ, καταγράφοντας 14 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ στο β΄ μισό φόρεσε την φανέλα του Άτταλου στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας. Από το καλοκαίρι του 2020 ανήκει στο Αιγάλεω, ενώ παράλληλα εργάζεται ως ιδιωτικό υπάλληλος.

 

 

SARRISMESS

Πολλά ποιοτικά “συνδεδεμένα” στοιχεία στο στυλ του, επιδεικνύει ο φορ κρούσης, Γιάννης Σαρρής, που έχει γεννηθεί στις 8 Οκτωβρίου 2003 στην Πάρο, και ξεκίνησε την διαδρομή του από τον τοπικό ΑΟ του νησιού, προτού γίνει κάτοικος Μοσχάτου. Με τον ερχομό του στην Αττική, προκειμένου να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών), εντάσσεται στις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννενα, και τελικά τον Ιανουάριο του 2020 καταλήγει στο Αιγάλεω.

 

 

FOTENOSMESS

Σοβαρότητα, αποτελεσματικότητα και ηρεμία, είναι τα αγωνιστικά στοιχεία που αναδεικνύει ως στόπερ ο Αλέξανδρος Φωτεινός, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 4 Μαρτίου 2003 και είναι κάτοικος Περιστερίου. Άρχισε την μπάλα από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Περιστερίου και πέρασε για δύο (2) χρόνια από τα τμήματα υποδομής του Άγιου Ιερόθεου, ενώ το καλοκαίρι του 2020 ήρθε στο Αιγάλεω. Φοιτά στην Σχολή Πλοιάρχων του Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο.

 

 

XRISTODOULMESS

Ηγετική προσωπικότητα κάτω από τα δοκάρια ο Μιχάλης Χριστοδουλίδης, εμπνέει ηρεμία στο παιχνίδι του και καθοδηγεί σωστά από πίσω. Ο υψηλόσωμος πορτιέρο, γόνος παλιάς οικογένειας του Αιγάλεω, έχει γεννηθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2003 και είναι κάτοικος Μεταμόρφωσης, όπου και άρχισε τα ποδοσφαιρικά… βήματα του από την τοπική ΑΕ. Πέρασε για ένα (1) χρόνο από τις ακαδημίες του Ντανιέλ Μπατίστα, αλλά επειδή οι… παλιές αγάπες, ως συνήθως, δεν ξεχνιούνται, και συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Σίτι το 2016. Σοβαρός και συνεπής σε όλες τις διαστάσεις της καθημερινότητας, το καλοκαίρι του 2021 εισήχθη στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

 

 

CIT24

* Αξίζει και πρέπει να σημειώσουμε ότι οι παραπάνω δέκα (10) παίκτες, όπως και άλλοι που έρχονται από πίσω, τα τελευταία – ειδικά – δύο (2) χρόνια, “δουλεύτηκαν” στο τμήμα της ΠΑΕ, από τον νεαρό προπονητή Σταύρο Μπαϊράμη (δεξιά στην άνωθεν φώτο, μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Άρη Παλτόγλου). Αυτή η δουλειά, είχε ήδη φέρει την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων στο Νότιο Όμιλο της FOOTBALL LEAGUE, ενώ πριν διόμισι (2,5) μήνες, η Κ20 του Σίτι.. σεμνά και ταπεινά, σήκωσε την Πανελλήνια Κούπα του Πρωταθλητή στην αντίστοιχη διοργάνωση της SUPER LEAGUE 2.

 

 

 

NECTΟΚ