ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ “ΕΔΕΣΣΗΣ” ΑΙΓΑΛΕΩ

ARXEDESSOK

 

 

Σημαντική μέρα, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, για τον αθλητισμό στην πόλη του Αιγάλεω, αλλά και ευρύτερα για το επίσημο ποδοσφαιρικό αθηναϊκό γίγνεσθαι, καθώς το απόγευμα – στις 7 – μετά από πολλά χρόνια, παίρνει “σάρκα και οστά”, αγωνιστικά, ένα νέο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα στο νεότευκτο γήπεδο “Εδέσσης”, η πόλη του Αιγάλεω, θα φιλοξενήσει το επίσημο ποδοσφαιρικό ματς για την 1η αγωνιστική του 5ου Ομίλου του ηλικιακού πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΣΑ, μεταξύ του γηπεδούχου ΑΟ Αιγάλεω και του Θριάμβου Χαϊδαρίου.

Μια νέα σύγχρονη μορφή έχει πλέον το γήπεδο στην “Εδέσσης”, που αποτελεί «στολίδι» για την πόλη μας. Ο Δήμος Αιγάλεω, πριν λίγο χρονικό διάστημα, ολοκλήρωσε τις εργασίες ανακαίνισης των εγκαταστάσεων και τις παρέδωσε προς χρήση.

Το έργο περιλαμβάνει όλες τις αναγκαίες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές παρεμβάσεις στα αποδυτήρια, την αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων με νέους τύπου LED, που μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση ρεύματος, την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα νέας γενιάς και την ανακαίνιση των εξεδρών.

«Παραδώσαμε προς χρήση ακόμα μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση, που αποτελεί κόσμημα για την πόλη μας. Συνεχίζουμε σταθερά να υλοποιούμε έργα, που βελτιώνουν τις υποδομές και έχουν αμιγώς κοινωνικό αποτύπωμα», είχε υπογραμμίσει κατά την παράδοση του έργου ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

Μία καλή είδηση, για τη νεολαία, για τον αθλητισμό και για την πόλη του Αιγάλεω.

 

 

RAKOK

 

 

GIP2

 

 

EDESSIS

 

 

GIP3

 

 

 

RAKOK