ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

ARXMIXOKEX

 

 

Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, πριν από λίγο, απόγευμα Τρίτης 4 Ιουλίου 2023, η μεταγραφή του ταλαντούχου, 20χρονου πορτιέρο της ΠΑΕ Αιγάλεω, Μιχάλη Χριστοδουλίδη, στον ιστορικό σύλλογο της Νέας Ιωνίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, όπου το εν λόγω σωματείο θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στην Α΄ Αθήνας.

Σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της Νέας Ιωνίας και με το βλέμμα προς το μέλλον η κίνηση αυτή, καθώς ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας, έχει δουλέψει πολύ όλα τα προηγούμενα χρόνια στο Αιγάλεω, με αποκορύφωμα την περσινή καλοκαιριάτικη ένταξη του στο ρόστερ της ΠΑΕ Αιγάλεω για την διοργάνωση της SUPER LEAGUE 2, όπου μάλιστα κατέγραψε και μία (1) συμμετοχή σε τέτοιο υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, ενώ αρκετές φορές ήταν μέλος των 20άδων.

Να επισημανθεί, ότι κομβικό ρόλο, στο όλο ζήτημα, έπαιξε και το ότι ο εν λόγω παίκτης έχει ως μόνιμο τόπο κατοικίας πέριξ της Νέας Ιωνίας, γεγονός, που τον βοηθά σημαντικά, χρονικά, στην καθημερινότητα του, καθώς παράλληλα είναι και φοιτητής του Πολυτεχνείου, όπου και εκεί δεν αμελεί τις αυξημένες υποχρεώσεις του.

Επίσης, ανάλογη σημασία, για τον παίκτη, είχε η ιστορικότητα της νέας του ομάδας, όπως επίσης το καλό και σοβαρό περιβάλλον του σωματείου, σε συνδυασμό βέβαια με τον φιλόδοξο στόχο της νέας σεζόν.

Ακόμη, να σημειώσουμε, ότι, ο Μιχάλης Χριστοδουλίδης, που έχει οικογενειακούς δεσμούς με την πόλη του Αιγάλεω - της οποίας γέννημα, θρέμμα είναι ο πατέρας του Χριστόδουλος – θα βρει στη Νέα Ιωνία άλλον έναν Αιγαλιώτη πορτιέρο, τον έμπειρο Σάββα Λευκόπουλο, ο οποίος είχε έρθει την περασμένη σεζόν (2022-2023) στην ομάδα από την Ελλάς Ποντίων.

 

 

TIMT 2

 

 

 

 

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

 

 

ΜΙΧΟΚ2

Ηγετική προσωπικότητα κάτω από τα δοκάρια ο Μιχάλης Χριστοδουλίδης, εμπνέει ηρεμία στο παιχνίδι του και καθοδηγεί σωστά από πίσω.
Ο υψηλόσωμος πορτιέρο, γόνος παλιάς οικογένειας του Αιγάλεω, έχει γεννηθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2003 και είναι κάτοικος Μεταμόρφωσης, όπου και άρχισε τα ποδοσφαιρικά… βήματα του από την τοπική ΑΕ.
Πέρασε για ένα (1) χρόνο από τις ακαδημίες του Ντανιέλ Μπατίστα, αλλά επειδή οι… παλιές αγάπες, ως συνήθως, δεν ξεχνιούνται, και συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση του πατέρα του και του θείου του, εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Σίτι το 2016.

Με την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Αιγάλεω, αναδείχθηκε πριν λίγα χρόνια, Πρωταθλητής Ελλάδας στην αντίστοιχη διοργάνωση του Νοτίου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE, ενώ το περασμένο καλοκαίρι του 2022, με την Κ19 της ΠΑΕ Αιγάλεω σήκωσε την κούπα του Πρωταθλητή της SUPER LEAGUE 2.

Σοβαρός, με υψηλούς στόχους και συνεπής σε όλες τις διαστάσεις της καθημερινότητας, το καλοκαίρι του 2021 εισήχθη στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

 

 

ΜΙΧΟΚ5

 

 

TIMT 2