ΧΑΛΑΡΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ

 

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ 2-0 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ

 

 

 

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα το Αιγάλεω κέρδισε εντός έδρας σήμερα το απόγευμα την Δόξα Βύρωνα με 2-0, στο πλαίσιο της γ΄ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΑ και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, της οποίας είναι και κάτοχος του τροπαίου.
Η ομάδα της πόλης μας έπειτα από ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα όπου έχει δύο σερί νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ξεκίνησε με νίκη και στο κύπελλο ΕΠΣΑ. Μία νίκη που ήρθε σχετικά εύκολα και γρήγορα, καθώς το Αιγάλεω προηγήθηκε από το πρώτο ημίχρονο με 2-0 επί της Δόξα Βύρωνα και κάπου εκεί είχαν τελειώσει όλα. Στο β΄ ημίχρονο το Σίτι διαχειρίστηκε αυτό το σκορ, έδωσε χώρο στον αντίπαλο, αλλά δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Στο 19΄ ο Σταύρου πέτυχε το 1-0, στο 39΄ ο Παπουτσής με σουτ από 35 μέτρα «έγραψε» το 2-0, ενώ στο 12΄ ο Ρουμάνος Αφρασιλοάε (κεντρική φώτο) είχε δοκάρι. Ο τελευταίος μαζί με τον Ναυπλιώτη ένιωσαν ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκαν. Σήμερα θα εξεταστεί η κατάσταση τους και θα φανεί αν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Σουρλή για τον εντός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Τσαϊλάκης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Βασιλάκος, Ναυπλιώτης (46΄ Κοντιζάς), Παπαθανασίου, Τσαρκάνι, Σταύρου, Πασάς (64΄ Κοκκιναράς), Τζανετάκος, Αφρασιλοάε (63΄ Φουκαράς).