ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Μπορεί όλο το βάρος από την διοίκηση του Αιγάλεω να έχει πέσει στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ Αθήνας, παράλληλα, όμως, οι παράγοντες του συλλόγου ασχολούνται και με τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που ήταν στο ρόστερ την σεζόν που ολοκληρώθηκε και για ορισμένους από αυτούς ο προπονητής κ. Μάρκος Μαυρομάτης έχει ζητήσει την παραμονή τους. Πριν από δεκαπέντε μέρες είχε γίνει γνωστή η παραμονή των Κοκκιναρά, Ταμπάκη, Ναυπλιώτη, Σταύρου, Παπαθανασίου, Κωτσερίδη, Ρούσσου και Καλτσά. Χθες έγινε γνωστό ότι έπειτα από σειρά επαφών επήλθε συμφωνία και ανανεώθηκε η συνεργασία με τους Νίκο Αβάσταγο, Θανάση Αβάσταγο, Δημήτρη Κοντιζά, Κώστα Τζαφεράκο και Αλέξανδρο Λοϊζίδη. Τα επόμενα 24ωρα ακολουθούν και διαδοχικά ραντεβού με τους Αραμπατζή, Κωνσταντόπουλο, Μεχμέτογλου, Τσαϊλάκη.
Από το έμψυχο δυναμικό που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα, δεν ανανεώθηκε η συνεργασία με τους Λεοντίου, Παπουτσή, Μηλιώνη, Μουκέα, Πασά, Τριανταφύλλου, Φουκαρά.
Μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί οι Τζανέτος, Καλογερής, Γριτσόπουλος και το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται το Αιγάλεω να «φουλάρει» για την απόκτηση παικτών.