ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ!

 

ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

 

Έπρεπε να περάσουν την φετινή σεζόν (2016-2017) 27 αγωνιστικές στον 2ο όμιλο της Α΄ Αθήνας και να φτάσουμε στο Σάββατο του Λαζάρου για να γίνει το… πρώτο θαύμα και το Αιγάλεω να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τον Πανερυθραϊκό, όπου οι δύο ομάδες έχουν από 51 βαθμούς 3 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος (η ισοβαθμία είναι υπέρ του Πανερυθραϊκού). Απομένει η… Ανάσταση σε κάποιον από τους επόμενους 3 αγώνες, φτάνει βέβαια το Αιγάλεω να κερδίσει όλα τα ματς που απομένουν και ο Πανερυθραϊκός να χάσει έστω και έναν (1) βαθμό στα παιχνίδια του.
Για να φτάσουμε στην σημερινή ισοβαθμία της 27ης αγωνιστικής, όπου το Αιγάλεω όπως είπαμε έπιασε στην 1η θέση την ομάδα των βορείων προαστίων, το Σίτι πέρασε νικηφόρα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ηλιούπολη (3-0), ενώ ο Πανερυθραϊκός ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Χολαργό με 2-0. Ήταν η 4η ήττα του πρωτοπόρου Πανερυθραϊκού στις τελευταίες 6 αγωνιστικές σε αυτή την παρατεταμένη αγωνιστική… κοιλιά.
Τα γκολ του Αιγάλεω επί της Ηλιούπολης σημείωσαν οι Βέρμπης (2), Σπανός.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Γιώρας, Κοντιζάς, Παπουτσής, Καλογερής (65΄ Τζαφεράκος), Κολοβός, Σπανός, Κωτσερίδης, Παπαθανασίου, Βέρμπης (69΄ Ρούσσος), Τουλουβασίλης, Τζανέτος (74΄ Στάμος).