ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ

 

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

paltar

 

 

Ψυχοφθόρο θέμα, πρωτίστως, η γνήσια και αληθινή ενασχόληση με τα παραγοντικά του ποδοσφαίρου (λίγοι αυτοί οι παράγοντες στην Ελλάδα), και πριν λίγη ώρα σε δηλώσεις που μας παραχώρησε ο Πρόεδρος και οπαδός του Αιγάλεω κ. Άρης Παλτόγλου, μας έκανε γνωστή την πρόθεση του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την ιστορική ομάδα της πόλης μας.
Καθότι, οπαδός της ομάδας ο Άρης Παλτόγλου, έβγαλε στεναχώρια στα λόγια του (φανερά φορτισμένος και ψυχολογικά κουρασμένος) που μας είπε για την φετινή κατάληξη στην μάχη του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. «… Η ομάδα θα τελειώσει με αξιοπρέπεια και όπως αρμόζει στην ιστορία της τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Τότε και εμείς, εγώ και ο πατέρας μου, θα σταματήσουμε την ενεργή ανάμειξη μας, αλλά θα είμαστε πάντα δίπλα στον σύλλογο, όπως εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα ήμουν άρρωστος οπαδός του συλλόγου και θα συνεχίσω να είμαι. Ελπίζω και θα ήθελα να βρεθεί μια καλή διάδοχη κατάσταση για την ομάδα. Σίγουρα είναι άγνωστη η επόμενη μέρα για την ομάδα. Δεν αναιρώ τις ευθύνες μου και ειδικά για την φετινή σεζόν, αλλά εγώ και η οικογένεια μου, πράξαμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Δεν θέλω να λέω ότι είμαι παράγοντας του ποδοσφαίρου και ξερόλας. Δυστυχώς ίσως να είναι κακό που είμαι οπαδός της ομάδας, αλλά τι να κάνω, είμαι Αιγάλεω… Η ομάδα θα παραδοθεί σαν λευκό χαρτί, δεν την επιβαρύνει τίποτα, κοιτάξαμε τέσσερα χρόνια, όταν την πήραμε… χωρίς κάλτσες, όλα να λειτουργήσουν ρολόϊ… Μέσα μου νιώθω, πως έπραξα ότι μπορούσα τόσο εγώ, όσο και ο πατέρας μου… ».
Όσο αφορά το θέμα προπονητή, όπου αρχικά αυτός ήταν ο σκοπός της επικοινωνίας μας με τον Άρη Παλτόγλου, έγινε γνωστό ότι η ομάδα θα τελειώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με λύση εκ των έσω.