ΑΝΤΙΟ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΗ ΧΛΩΡΟ

 

ΣΤΟΝ ΑΙΜΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

XLOR

 

 

Την απόφαση του να αποχωρήσει από τον πάγκο του Αίμου Πετρούπολης, έπειτα από μία επιτυχημένη και παραγωγική τριετία, ανακοίνωσε ο Γιάννης Χλωρός. Ο ικανότατος τεχνικός, που ανέλαβε την ομάδα της Πετρούπολης το καλοκαίρι του 2015, έβαλε τίτλους τέλους μετά και την εξαιρετική φετινή πορεία του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Β΄ Αθήνας, όπου ο Αίμος πρωταγωνίστησε στον 1ο όμιλο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, θεωρώντας ο ίδιος ότι ολοκληρώθηκε αυτός ο επιτυχημένος κύκλος. Ο Χλωρός ανέλαβε το σωματείο της Πετρούπολης το καλοκαίρι του 2015, ερχόμενος από τη Νέα Ιωνία, και στην πρώτη χρονιά (2015-2016) στην Γ΄ ΕΠΣΑ, η ομάδα του κατέλαβε την 3η θέση με 50 βαθμούς σε 24 αγώνες έχοντας 15 νίκες, 5 ισοπαλίες, 4 ήττες και τέρματα 64-29, ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν (2016-2017) ο Αίμος Πετρούπολης κατέλαβε την 4η θέση με 58 βαθμούς σε 26 αγώνες έχοντας 18 νίκες, 4 ισοπαλίες, 4 ήττες και τέρματα 77-28, θέση η οποία οδήγησε την ομάδα του Χλωρού σε μπαράζ ανόδου, όπου ο Αίμος επικράτησε με 1-0 επί της Νέας Ζωής Μεταμόρφωσης και ανέβηκε στην Β΄ ΕΠΣΑ. Κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο (2017-2018), ο Αίμος Πετρούπολης αν και νεοφώτιστος στην Β΄ κατηγορία, έκανε μια πάρα πολύ καλή πορεία και κατέλαβε την 4η θέση με 57 βαθμούς σε 30 αγώνες, έχοντας 17 νίκες, 6 ισοπαλίες, 7 ήττες και τέρματα 64-33.
Μάλιστα, σε έναν απολογισμό της χρονιάς, ο Γιάννης Χλωρός στο FB ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στην Δάφνη Φαλήρου και στον Ιάσονα για την άνοδο στην Α. Συγχαρητήρια στον Φοίνικα Περιστεριού, που κατάφερε να πάει στα μπαράζ και δεν κατόρθωσε να ανεβεί αν και ήτανε καλύτερος στον συγκεκριμένο αγώνα. Συγχαρητήρια στις ομάδες του Καματερού, Αλσούπολης, Κοψαχείλας και Αγίας Ελεούσας, που με την αγωνιστική τους παρουσία κάνανε τον 1ο όμιλο της Β΄ ΕΠΣΑ να είναι ο πιο ανταγωνιστικός, καθώς 4 αγωνιστικές πριν το τέλος, 8 ομάδες διεκδικούσαν την Άνοδο. Συγχαρητήρια στις υπόλοιπες ομάδες. Τα περισσότερα συγχαρητήρια ανήκουν στους πολεμιστές ποδοσφαιριστές του Αίμου που κάθε αγώνα έδιναν και μια παράσταση. Το Μότο μας φέτος ήτανε Full Attack και All In. Το Full Attack είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Το All in έγινε κατόρθωμα και άθλος να διεκδικούμε την άνοδο αν και νεοφώτιστοι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της σαιζόν. Καταρρίψαμε κανόνες και νόμους του ποδοσφαίρου. Γυμναστές σχίζουν τα διπλώματα τους στο άκουσμα και μόνο για το πως βγήκε η χρονιά. Και κλείνοντας ... Κόκκινη κάρτα στον Κύριο (Κύριος σε εισαγωγικά) Όντο. 4 κόκκινες (και 2 πέναλτι) μας έβγαλε αυτός σε αδιάφορο ματς των αντιπάλων, εεεε να του βγάλουμε και εμείς μια. Κόκκινη κάρτα στην ΕΠΣΑ, που την προτελευταία αγωνιστική, σε αγώνα που μια ομάδα από τις 2 διεκδικεί θέση στα μπαράζ (με νίκη όχι μόνο πήγαινε μπαράζ, αλλά πήγαινε και με πλεονέκτημα έδρας) έβαλε έναν ΜΗ αξιολογημένο διαιτητή. Το πάθημα ας γίνει μάθημα. Καλό Καλοκαίρι σε όλους».
Ο Γιάννης Χλωρός, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη του Αιγάλεω, ήδη συζητάει προτάσεις ομάδων και τις επόμενες μέρες θα κάνει γνωστή την απόφαση του για τον επόμενο προπονητικό σταθμό της καριέρας του. (ακολουθεί το ποδοσφαιρικό βιογραφικό του Γιάννη Χλωρού).

 

 

papaOK1 sind

papaOK2

 


Ο Γιάννης Χλωρός, γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου του 1978 στο Σβάμπαχ της Γερμανίας από γονείς Έλληνες μετανάστες από το Κεφαλόβρυσο Τρικάλων. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην Α' Εθνική με τις φανέλες των Τρικάλων, του Αιγάλεω (όπου έγινε και ευρύτερα γνωστός), της Λάρισας, του Ηρακλή και του Θρασύβουλου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Νυρεμβέργης και μπήκε στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου το 1996 με τον Παναργειακό. Το 1997 μεταπήδησε στον Αθηναϊκό και στη συνέχεια αγωνίστηκε για μία διετία στον Α.Ο. Τρίκαλα πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α΄ Εθνική στην οποία πραγματοποίησε τις πρώτες του συμμετοχές κατά την αγωνιστική περίοδο 1999/2000. Με την φανέλα των Θεσσαλών σημείωσε 11 γκολ σε 55 συμμετοχές. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το Αιγάλεω στο οποίο παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2006 αποτελώντας όλα αυτά τα χρόνια βασικό στέλεχος της ομάδας και πανηγυρίζοντας αρκετές επιτυχίες όπως την άνοδο το 2001 στην Α' Εθνική, την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος το 2003, καθώς και την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ χάρη στην κατάκτηση της 5ης θέσης την περίοδο 2003/04. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2006, που αποχώρησε από την ομάδα των Δυτικών Προαστίων, είχε συνολικά 139 εμφανίσεις στο πλαίσιο της Α΄ και Β΄ Εθνικής έχοντας πετύχει 18 τέρματα. Από τον Ιανουάριο του 2006 μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους αγωνίστηκε στην Λάρισα μετρώντας 2 γκολ σε 17 εμφανίσεις. Έπειτα αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο στον Ηρακλή (24 συμμετοχές / 3 τέρματα) και για μία σεζόν στον Θρασύβουλο (2 γκολ σε 23 αγώνες). Το καλοκαίρι του 2009 υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Δόξα Δράμας, επιστρέφοντας έπειτα από 9 περιόδους στην Β' Εθνική. Την αγωνιστική περίοδο 2009/10 κατέγραψε 27 συμμετοχές και 5 γκολ.Την αγωνιστική περίοδο 2010/11 κατέγραψε 35 συμμετοχές και 9 γκολ βοηθόντας την Δόξα Δράμας να πετυχεί την άνοδο της στην Σούπερ Λίγκα. Το καλοκαίρι του 2011 υπέγραψε στην Παναχαϊκή από την οποία έμεινε ελεύθερος το Ιανουάριο του 2012 και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως το τέλος της σεζόν με τον Πανθρακικό, όπου πέτυχε μαζί με την ομάδα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών 2011-12 και την άνοδο στην Σούπερ λιγκα. Το καλοκαίρι μετακόμισε στην Καβάλα. Έκλεισε οριστικά την καριέρα του ως παίκτης - προπονητής του Α.Ο. Νέας Ιωνίας το 2015 και ακολούθως συνέχισε ως προπονητής στον Αίμο Πετρούπολης.

 

YESSA

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ. FB: YessPizza (ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ)