…ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ

 

ΣΕ ΜΑΚΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΖΑΡΙΔΗ!

 

PALTSA

 

 

Φοβερή δουλειά κάνουν οι άψογοι επαγγελματίες – δημοσιογράφοι κ.κ. Σπύρος Μάκαρης και Κυριάκος Παντζαρίδης, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια με το προσωπικό τους μεράκι και την τεράστια αντοχή τους, αναδεικνύουν τον αθλητισμό προς την κοινωνία μέσω των ρεπορτάζ τους.
Οι Σπύρος Μάκαρης και Κυριάκος Παντζαρίδης, έχουν την δική τους επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή στον σταθμό του νησιωτικού γεωγραφικού χώρου, στο Αιγαίο, τον Aegean Voice 107,5 (Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ), την “ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ”!
Στην εκπομπή τους φιλοξενήθηκε, πριν λίγες ώρες, και ο Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Αιγάλεω και οικονομικός στυλοβάτης της ομάδας κ. Άρης Παλτόγλου.
Φυσιολογικά και τηρουμένων των αναλογιών, θα ήταν μία εκπομπή με πανηγυρικό χαρακτήρα, όπου ο καθένας θα περίμενε ότι ο Άρης Παλτόγλου θα μίλαγε για την επικείμενη άνοδο του Σίτι από την Γ΄ στην Β΄ Εθνική. Αντίθετα, όμως, ο διοικητικός ηγέτης του Αιγάλεω, ανέφερε πολλά παράπονα προς τους Μάκαρη, Παντζαρίδη, για αυτά που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.
Όπως επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Παλτόγλου, … η πόλη δεν βοηθάει το Αιγάλεω, ο Δήμος Αιγάλεω δεν κάνει τίποτα και βάζει εμπόδια στην ομάδα, ενώ η μεγάλη του στεναχώρια κατά την φετινή περίοδο, που η ομάδα πάει… τραίνο στο πρωτάθλημα, είναι ότι οι αιγαλιώτες δεν πάνε στο γήπεδο και δεν στηρίζουν τους “κυανόλευκους”. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά, ότι στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με την Χαλκίδα ήταν καμιά… 150αριά φίλαθλοι και κόπηκαν 34 (!) εισιτήρια, ενώ στο προηγούμενο εντός έδρας ματς κόπηκαν 45 εισιτήρια! “Η όλη κατάσταση μου δείχνει ότι δεν με θέλουν” είπε ο Παλτόγλου, που συμπλήρωσε επίσης ότι δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει του χρόνου, δηλαδή αν θα μείνει στην ομάδα. Αν και βέβαια, εμείς, είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει και του χρόνου ως… καπετάνιος στο καράβι του Αιγάλεω.

 

 

SPIL