“ΤΟ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ” Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

KATARX

 

 

 

Η μεγάλη μέρα κοντεύει και πιο συγκεκριμένα το ραντεβού για εκατοντάδες Αιγαλιώτες είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της προσεχούς Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, όπου αναμένεται να είναι “ΤΟ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ” και σε διασκεδαστικούς – αποκριάτικους ρυθμούς, καθώς ο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα του στο κορυφαίο μουσικό μεζεδοπωλείο “ΤΟ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ” στο Χαϊδάρι, όπου αναμένεται η βραδιά να… βαφτεί γαλάζια!
Φιλόξενος ο χώρος για την ομάδα του ΑΟ Αιγάλεω, καθώς ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και φίλος του ποδοσφαίρου, κ. Τάκης Σπίνουλας – ο οποίος έχει ξεκινήσει επιχειρηματικά από το Αιγάλεω στα τέλη του 80 με το πρώτο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» επί της Κυπαρισσίας – πάντα στηρίζει και είναι δίπλα στα τμήματα του ΑΟ Αιγάλεω, όπου όλα τα προηγούμενα έτη με μεγάλη τιμή και υπερηφάνια δεξιώνεται ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και επιβράβευσης τα τμήματα ποδοσφαίρου και βόλεϊ.
Λίγα 24ωρα απομένουν και την Παρασκευή το βράδυ θα γίνει το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς για το Αιγάλεω και όλα ανεξαιρέτως τα τμήματα του, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ και την κολύμβηση. Να είστε όλοι εκεί! (Ακολουθεί φωτορεπορτάζ).

 

 

PR

 

 

 

KATLEZ

 

 

SP3

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Τάκης Σπίνουλας με τους μεγάλους διοικητικούς ηγέτες του Αιγάλεω κ.κ. Γιάννη και Άρη Παλτόγλου

 

 

SP1

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Το γυναικείο βόλεϊ του Αιγάλεω ήταν "ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ" τον περασμένο Σεπτέμβριο

 

 

SP4

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Τάκης Σπίνουλας με τον αγαπημένο του ανηψιό και ποδοσφαιριστή του ΑΟ Αιγάλεω Αλέξανδρο Μπατή. Ο νυν παίκτης του Αιγάλεω ξεκίνησε την καριέρα του, όταν ο θείος του ήταν Πρόεδρος στον ΑΟ Χαϊδαρίου πριν από χρόνια και μάλιστα είχαν κατακτήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή της Α΄ ΕΠΣΑ.

 

 

SP2

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Παλιότερη επίσκεψη του γυναικείου βόλεϊ στο κατάστημα του Τάκη Σπίνουλα

 

 

SP5

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Εγκάρδιοι φίλοι, ο Τάκης Σπίνουλας και ο Πρόεδρος του βόλεϊ του Αιγάλεω κ. Παντελής Βλάχος.

 

 

 

KATLEZ