ΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟ

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)

PETER

 

 

Ο συμπολίτης μας Πέτρος Κωνσταντινίδης θα είναι ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE για την σεζόν 2019-2020. Αυτό ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιουλίου 2019 από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο FB.

Πρόκειται για έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του ισχυρού παράγοντα της ομάδας κ. Άρη Παλτόγλου, εδώ και τέσσερα (4) χρόνια, όπου έχει υπηρετήσει τον σύλλογο από όποιο πόστο του ζητήθηκε. Ο Πέτρος Κωνσταντινίδης – Λεάο για την παλιά ποδοσφαιρική φουρνιά της πόλης – ήρθε στο Αιγάλεω το καλοκαίρι του 2015 ως άμεσος συνεργάτης – βοηθός προπονητή του Γιώργου Σουρλή.

Από τότε, ο Κωνσταντινίδης, διετέλεσε, υπηρεσιακός προπονητής, βοηθός προπονητή, όπως και Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Πέτρος Κωνσταντινίδης γεννήθηκε το 1973 και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην αγαπημένη του Ιεράπολη.

Στην ίδια ομάδα, αργότερα, ήταν Γενικός Αρχηγός, στην συνέχεια ήταν βοηθός προπονητή του Γιώργου Στολίγκα στον Ήφαιστο Περιστερίου, Γενικός Αρχηγός στην Ελλάς Ποντίων επί προπονητή Λουκά Κάλλα - όταν οι Πόντιοι πήραν την άνοδο για την Δ΄ Εθνική - Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής του Παννεμεατικού (πανηγυρίζοντας άνοδο) στην ΕΠΣ Κορινθίας, και πριν τον ερχομό του στο Αιγάλεω το 2015, ήταν για δύο (2) σεζόν βοηθός προπονητή του Τάκη Αγγελάκη στην Ελλάς Ποντίων στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά, όπου την ίδια περίοδο Γενικός Υπεύθυνος του εν λόγω σωματείου ήταν ο κ. Χρήστος Αποστολίδης, νυν, πλέον, Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931.

Στην κεντρική φώτο (απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2019 στον αγιασμό της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ), δεξιά, ο Πέτρος Κωνσταντινίδης, δίπλα στον ισχυρό παράγοντα του συλλόγου κ. Άρη Παλτόγλου.

 

 

SPILNEW