ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ (25 ΦΩΤΟ)!

ALAFARX

 

 

 

Δια χειρός… του συμπολίτη μας κ. Αλαφούζου (Άκη) Καλουδά (κεντρική φώτο) κατασκευάσθηκαν, τοποθετήθηκαν και χορηγήθηκαν τα νέα πολυτελή ερμάρια στα αποδυτήρια της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931.

Ο γνωστός αιγαλιώτης επαγγελματίας, που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο των επιπλώσεων και των ξυλουργικών κατασκευών / εργασιών, βάζοντας πάνω από όλα την αγάπη, τόσο για την πόλη του, όσο και για τον σύλλογο του Αιγάλεω, του οποίου υπήρξε και ποδοσφαιριστής, ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου αυτή την μεγάλη χορηγία για την κατασκευή των νέων αποδυτηρίων του Αιγάλεω.

Ο Άκης Καλουδάς, ο οποίος είναι επιστήθιος φίλος με τον Γενικό Αρχηγό της ΠΑΕ κ. Πέτρο Κωνσταντινίδη, με δική του πρωτοβουλία και λόγω της ισχυρής… «αδυναμίας» του προς το «κυανόλευκο» σωματείο, ενόψει της συμμετοχής του Σίτι στο νέο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE για την σεζόν 2019-2020, δώρισε αυτά τα 24 ερμάρια για το ποδοσφαιρικό τμήμα, δίνοντας άλλη αίσθηση στον χώρο των αποδυτηρίων.

Ο κ. Καλουδάς και οι συνεργάτες του κατασκεύασαν αυτά τα πολυτελή ερμάρια, που είναι άνετα και λειτουργικά, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα, λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας τα τοποθέτησαν στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν ότι η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανεβαίνει επίπεδο σε όλους τους τομείς, έχοντας τους φίλους της ομάδας στο πλευρό της και βοηθώντας την ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Στην προκειμένη περίπτωση ο Άκης Καλουδάς και η επιχείρηση του στήριξαν χορηγικά με αυτή την τεχνική / κατασκευαστική δωρεά την ομάδα.

Η εταιρεία Επιπλώσεων και Ξυλουργικών Εργασιών του Άκη (Αλαφούζου) Καλουδά, εδρεύει στην πόλη μας το Αιγάλεω επί της οδού Θεσσαλονίκης 29. Η έδρα βρίσκεται εκεί από το 1960, όταν άνοιξε το πρώτο ξυλουργείο ο παππούς Αλαφούζος, συνέχισε ο γιος Μανώλης και τώρα, η 3η γενιά, ο εγγονός Άκης Καλουδάς αναπτύσσει περαιτέρω την εταιρεία, αναλαμβάνοντας κάθε είδους ξυλουργικές εργασίες και κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Αξίζει, όμως, να σημειώσουμε ότι πέρα από επιτυχημένος επιχειρηματίας και εξαίρετος ξυλουργός, ο Άκης Καλουδάς δεν είναι άγνωστος στον ποδοσφαιρικό χώρο.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ιεράπολης το 1993 και το 1998 έπαιξε με το Αιγάλεω στην Γ΄ Εθνική. Ακολούθως συνέχισε σε Αιολικό, Χαλκίδα, Αγία Ελεούσα, Αττικό, Δάσος Χαϊδαρίου, Κουβαρά, Π. Φώκαια και έκλεισε το ποδοσφαιρικό… οδοιπορικό του στον Αττικό.

Εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 και της οικογένειας Παλτόγλου, ο Γενικός Αρχηγός κ. Πέτρος Κωνσταντινίδης, στην συνάντηση που είχαν την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 στο γήπεδο (σχετικές φώτο), ευχαρίστησε τον κ. Άκη Καλουδά για αυτή την μεγάλη προσφορά – χορηγία του προς την ΠΑΕ και το ποδοσφαιρικό τμήμα, και απευθυνόμενος προσωπικά στον ίδιο, του τόνισε ότι μακάρι η ενέργεια του να βρει και άλλους μιμητές – επιχειρηματίες της πόλης μας, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην στήριξη του συλλόγου.

Ακολουθεί το σχετικό φωτορεπορτάζ από τα αποδυτήρια της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ με τα νέα ερμάρια.

 

 

 

KALOUDOK

 

 

 

X1

 

 

X2

 

X3

 

X4

 

X5

 

X6

 

X7

 

X8

 

X9

 

 

NECTΟΚ

 

 

 

X10

 

 

X11

 

X12

 

X13

 

X14

 

X15

 

X16

 

X17

 

X18

 

 

KALOUDOK