ΜΕ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ

ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!

PALTKALAMAT

 

 

 

 

Ας χαμογελάσει λίγο και το χειλάκι τους! Επιτέλους να κοιμηθούν και ένα βράδυ με χαρά και υπερήφανοι. Που όποιοι από εσάς τους ξέρετε καλά, γνωρίζετε ότι θα είναι συγκινημένοι, ως ακραιφνείς οπαδοί της ομάδας - και όχι ως παράγοντες - πανηγυρίζοντας μία από τις μεγαλύτερες νίκες γοήτρου στην ιστορία του συλλόγου, την μεγάλη νίκη του Αιγάλεω στην Καλαμάτα επί του ομώνυμου σωματείου με 1-0 για την 14η αγωνιστική της FOOTBALL LEAGUE.

Επιτρέψτε μας, ο πρόλογος αυτός, για τον Γιάννη Παλτόγλου (αριστερά στην κεντρική φώτο) και τον γιο του Άρη Παλτόγλου (δεξιά στην κεντρική φώτο), που εκτός από ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Αιγάλεω, είναι και… αρρωστάκια με την ομάδα.

Ιστορικά είναι η μεγαλύτερη νίκη σε αυτή την περίπου 6ετή παραγοντική παρουσία των Παλτόγλου στον σύλλογο. Τεράστιο το διπλό όσο αφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος, καθώς το Σίτι παίρνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας και της παραμονής στην κατηγορία, αλλά όσο και να το κάνεις, όταν ως Παλτόγλου είσαι πιο οπαδός από τους οπαδούς (κυριολεκτικά), η νίκη μέσα στην Καλαμάτα – σε έναν αγώνα που θυμίζει κάτι από τον Πελοποννησιακό (ποδοσφαρικό) Πόλεμο – γράφεται στα κορυφαία επιτεύγματα, τηρουμένων των αναλογιών!

Για την οικογένεια Παλτόγλου, για τον κ. Γιάννη και τον Άρη, σίγουρα θα το θυμούνται, ιστορικά, ότι επί ημέρων τους, το Σίτι πέρασε από την Μεσσηνία, με έναν αντίπαλο που η κόντρα κρατά από την εποχή των… δεινοσαύρων! (Τα επίσημα παιχνίδια καταγράφονται από το 1964).

Για την ιστορία, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020, το Αιγάλεω έκανε ένα μυθικό… δεξί ποδαρικό για τη νέα δεκαετία (2020 +), κερδίζοντας με 1-0 την Καλαμάτα στην έδρα της, για την 14η αγωνιστική της FOOTBALL LEAGUE. Το γκολ σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ηλίας Τσιλιγκίρης στο 5΄, παίκτης ο οποίος πριν από ένα (1) μήνα περίπου και συγκεκριμένα την 1η Δεκεμβρίου 2019, πάλι με απευθείας φάουλ στο 91΄ είχε πετύχει το γκολ, στην εκτός έδρας νίκη του Σίτι με 1-0 επί του Θεσπρωτού στην Ηγουμενίτσα!

Καλή χρονιά Αιγάλεω!

 

 

 

NECTΟΚ