ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΥΑΤΗ

PAUL WERE OOKO ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ!

GOUERARX

 

 

 

Μπορεί η Κένυα να φημίζεται για τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων, αλλά το Αιγάλεω, που ενισχύεται δυναμικά σε αυτή την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, απέκτησε έναν από τους πιο γρήγορους αθλητές από την χώρα της Ανατολικής Αφρικής!

Ο λόγος, για τον γνωστό στα ελληνικά γήπεδα, τον Πολ Γουερέ Οόκο, παίκτης ο οποίος είναι ο πρώτος Κενυάτης που αγωνίστηκε στην Ελλάδα, κατά τον πρώτο ερχομό του στην χώρα μας το 2015, ενώ μάλιστα είναι και διεθνής με την Εθνική της Κένυας.

Ο αριστεροπόδαρος Γουερέ που αγωνίζεται ως εξτρέμ γεννήθηκε στην Κένυα στις 8 Ιανουαρίου του 1991. Χθες, λοιπόν, είχε γενέθλια ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής, γνωρίζοντας την συμφωνία του με το Σίτι και σίγουρα θα θυμάται ευχάριστα, αυτή την προσωπική του επέτειο, ερχόμενος σε έναν σύλλογο με ιστορία όπως το Σίτι, αλλά και γνωρίζοντας το εγγυημένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον της νέας του ομάδας, υπό την διοικητική σκέπη της οικογένειας Παλτόγλου.

Στην χώρα του αγωνίστηκε στις, Τουσκέρ, Λέοπαρντς, Αμαζούλου, ενώ με το εθνικό συγκρότημα της Κένυας έχει καταγράψει 28 συμμετοχές.

Στην Ελλάδα για πρώτη φορά, είχε έρθει τον Αύγουστο του 2015 και φόρεσε την φανέλα της ΠΑΕ Καλλονή στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE.

Εν συνεχεία, έπαιξε σε Αχαρναϊκό, Καλαμάτα, στην Κάϊζαρ Κιζιλόρντα του Καζακστάν, ενώ κατά την περσινή σεζόν, και πιο συγκεκριμένα στις 15 Φεβρουαρίου 2019 υπέγραψε στα Τρίκαλα, όπου είχε προπονητή τον νυν τεχνικό του Αιγάλεω, κ. Θωμά Γράφα.

Ο Γουερέ, προτάθηκε στο Αιγάλεω, και για την συγκεκριμένη περίπτωση, ασχολήθηκαν ιδιαιτέρως, ο προπονητής Θωμάς Γράφας και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Άρης Παλτόγλου, με τον τελευταίο να δίνει το οκ, πιστεύοντας παράλληλα, ότι εάν ο Γουερέ δείξει τις ικανότητες του, μπορεί να αποτελέσει μια από τις πιο ευχάριστες αποκαλύψεις του Σίτι σε αυτό το β΄ μισό της σεζόν.

Μάλιστα, ο Πολ Γουερέ Οόκο, κατέφθασε σήμερα το μεσημέρι (Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020) στα δυτικά προάστια, και κατευθύνθηκε αμέσως στο γνωστό μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» στο Χαϊδάρι, όπου ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και φίλος (όπως και χορηγός) του συλλόγου κ. Τάκης Σπίνουλας, δεξιώθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Γουερέ, μπορεί να έφτασε αργότερα, όταν ήδη είχαν αποχωρήσει οι νέοι, πλέον, συμπαίκτες του, αλλά ήταν εκεί, για να τον υποδεχθεί ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Άρης Παλτόγλου, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Αντώνης Τιρτιράκης, ο προπονητής κ. Θωμάς Γράφας και ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Δουφεξής.

Στην κεντρική / αρχική φώτο, ο Πρόεδρος του Σίτι, Άρης Παλτόγλου με τον Πολ Γουερέ Οόκο, ενώ στην κάτωθι φώτο, τους δύο παραπάνω πλαισιώνει ο προπονητής του Αιγάλεω, Θωμάς Γράφας.

 

 

 

BK24

 

 

 

 

GOUERTHREE

 

 

 

NECTΟΚ