ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΙΡΤΙΡΑΚΗΣ:

«Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΦΕΛΟΣ»

ALLIGTIRT

 

 

 

Παιδί της βιοπάλης από την μικρή ηλικία του, ο γέννημα – θρέμμα αυτής της πόλης, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας (ΡΑΚΙ ΑΜΑΝ ΜΕΖΕ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΛΑΣ, κ.α.) και Πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω, κ. Αντώνης Τιρτιράκης, μπορεί να εντάσσεται σe κλάδο της οικονομίας (εστίαση) που χτυπήθηκε ανεπανόρθωτα, αλλά ποτέ δεν κρύφτηκε, όσο μεγάλα και αν ήταν τα προβλήματα.

Τέτοιος ο χαρακτήρας του, με μεγαλείο ψυχής θα έλεγε κάποιος, ο Αντώνης Τιρτιράκης βγαίνει πάλι μπροστά, δίνοντας το δικό του μήνυμα για τα όσα περνάμε, αλλά και αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα.

Ανέφερε μέσω της εφημερίδας μας:

«Πρώτα από όλα είναι η διαφύλαξη της ανθρώπινης υγείας. Από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο. Όλα τα άλλα έπονται. Υπάρχει το εμείς και όχι το εγώ. Και μέσα σε αυτή την εργατούπολη, που γεννηθήκαμε, που μεγαλώσαμε, που ζούμε και δρούμε, μάθαμε να αγαπάμε τον διπλανό μας, τον συνάνθρωπο μας.

Έτσι και όλοι μαζί θα βγούμε νικητές μετά από αυτή την δοκιμασία. Η αλληλεγγύη για μια ακόμη φορά έρχεται στο προσκήνιο και είναι το μεγαλύτερο όφελος για την κοινωνία μας. Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».

 

 

RAKOK