ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΡΟΔΟΥ – ΔΙΑΓΟΡΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΜΙΟ

RODSAM

 

 

Μπορεί να βρίσκεται στο νησί της Ρόδου για διακοπές ο Αιγαλιώτης Γιάννης Σάμιος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι άφησε στην άκρη τις υποχρεώσεις εθιμοτυπίας και το πρωτόκολλο!

Επ’ ευκαιρίας λοιπόν της παρουσίας του στο… Σμαραγδένιο νησί, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας, Εντεταλμένος Αθλητισμού Δήμου Αιγάλεω και μέλος του ΔΣ του βετεράνων του Σίτι (ΣΥΒΕΠΑΠ), την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία των βετεράνων ποδοσφαιριστών Ρόδου – Διαγόρα.

Παλαιοί παίκτες της Ρόδου και του Διαγόρα, μεταξύ άλλων και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω (και της ΑΕΚ), Μανώλης Κώττης, τον υποδέχθηκαν στα γραφεία του συλλόγου και είχαν γόνιμη και φιλική συζήτηση, ενδυναμώνοντας περαιτέρω τις σχέσεις μεταξύ των συνδέσμων παλαιμάχων.

Ο κ. Σάμιος τους ευχαρίστησε για την φιλοξενία, εξήρε το έργο του συνδέσμου βετεράνων Ρόδου – Διαγόρα, που αποτελεί πρότυπο για τον τρόπο λειτουργίας και παρουσίας του, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα, ενώ έγιναν συζητήσεις για μεγαλύτερη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ ΣΥΒΕΠΑΠ και Ροδιτών, η οποία θα περιλαμβάνει και την διεξαγωγή διπλών φιλικών αγώνων.

Τέλος, ο κ. Σάμιος, όπως κάθε επίσημος επισκέπτης στο γραφείο του συλλόγου βετεράνων Ρόδου – Διαγόρα, αποτύπωσε εγγράφως την αφιέρωση του στο σχετικό λεύκωμα.

 

KATLEZ

 

SAMIA

 

SAMIB

 

 

SAMIC

 

 

SAMID

 

 

KATLEZ