ΜΕ ΚΑΤΣΑΡΟ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κ12 & Κ14

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΙΤΙ

KATSAKADARX

 

Τις πλέον ενδεδειγμένες επιλογές προπονητών για τα τμήματα ποδοσφαιρικών υποδομών του Αιγάλεω έχουν κάνει για την φετινή σεζόν 2020-2021 ο Διευθυντής Ακαδημίας του ΑΟ Αιγάλεω κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης και ο Τεχνικός Υπεύθυνος κ. Χάρης Κοπιτσής.

Μετά τους, Θωμά Μακρή (κ14 και κ18), Σταμάτη Συρίγο (κ14 και κ12), Μάκη Σωτηριάδη (κ16), μία ακόμη σπουδαία ποδοσφαιρική μορφή της πόλης μας, ο Κώστας Κατσαρός, ανέλαβε και προπονεί τα τμήματα κ12 και κ14.

Γέννημα – θρέμμα αυτής της πόλης, ο Κώστας Κατσαρός, ένα από τα καλύτερα ταλέντα που έβγαλε η γειτονιά μας, ξεκίνησε και αυτός από τις γαλάζιες ακαδημίες σε πολύ μικρή ηλικία, ενώ σε επίπεδο υποδομών πέρασε ακόμη από το Χαϊδάρι, τον Παναθηναϊκό και εν τέλει τον Πανιώνιο, όπου στην ομάδα της Νέας Σμύρνης αναδείχθηκε το ταλέντο του και σε ηλικία 17 ετών, το 1991, έκανε το ντεμπούτο του ως εξτρέμ σε αγώνα της Α΄ Εθνικής.

Στην πλούσια ποδοσφαιρική διαδρομή του φόρεσε ακόμη τις φανέλες της Μαρκό, του Αιγάλεω, του Χαϊδαρίου, του Αθηναϊκού, της Χαλκηδόνας, της Αγ. Παρασκευής, του Ασπροπύργου, ενώ έκλεισε την καριέρα του στο Αιγάλεω το 2012.

Προπονητικά, εξειδικεύθηκε στον τομέα των ακαδημιών, και κατέχοντας δίπλωμα επιπέδου UEFA C, έχει εργαστεί με επιτυχία στις Σχολές του Ολυμπιακού, της JUVENTUS, του ΑΟ Χαϊδαρίου, του Θριάμβου Χαϊδαρίου, του Ζέφυρου, ενώ για 4 σεζόν έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν και με το Σίτι.

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Τεχνικός Υπεύθυνος των ακαδημιών Χάρης Κοπιτσής, ο Κώστας Κατσαρός και ο Διευθυντής Ακαδημίας Σπύρος Κολοκοτρώνης.

 

 

CITYCAROK