Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ

TONIARX

 

Μέσω της εφημερίδας μας ο Πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω, επιχειρηματίας του χώρου της εστίασης κ. Αντώνης Τιρτιράκης, εξέφρασε το ευχετήριο μήνυμα του λέγοντας τα εξής:

«Εύχομαι η νέα χρονιά να έχει διαφορετικό αποτύπωμα από ότι το 2020. Να είναι μια χρονιά όπου θα έχουμε όλες και όλοι το υπέρτατο αγαθό που λέγεται υγεία και από εκεί και πέρα, μακάρι όλα να στρωθούν και πάλι όπως ήταν. Είναι στην φύση του ανθρώπου να παλεύει κάθε μέρα, αλλά τούτη τη φορά, ήταν ένας πραγματικός πόλεμος, όπου ως κοινωνία, ως πόλη, ως μονάδες, ως χώρα και ως πλανήτης, νομίζω ότι είδαμε ένα έργο, παράξενο και αλλόκοτο.

Παρά τις δυσκολίες και τις πληγές, σε κάθε τομέα, που είχαμε ο καθένας προσωπικά, όσο και όλη η κοινωνία μας, επιτρέψτε μου, παραμένω αισιόδοξος, καθότι μαχητής και αθεράπευτα γνήσιος Αιγαλιώτης. Οι δυσκολίες με χαλυβδώνουν, διατηρώ το χαμόγελο μου και αισιοδοξώ.

Ως κάτοικος αυτής της πόλης, αλλά και ως Πρόεδρος του μεγαλύτερου θεσμού, του ΑΟ Αιγάλεω, θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλους τους συμπολίτες μου, μία νέα χρονιά με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία. Πόσο χειρότερες να γίνουν οι καταστάσεις; Καλή χρονιά!».

 

twemak