ΟΙ ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ

 

ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ»

 

ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ

 

JONPALT

 

Δεν είναι λάτρης της δημοσιότητας ο μεγάλος στυλοβάτης του ποδοσφαιρικού Αιγάλεω, ο σεβάσμιος συμπολίτης μας κ. Γιάννης Παλτόγλου, ο άνθρωπος που πριν 6 χρόνια περίπου πήρε μαζί με τους γιους του Άρη και Πάρη, από την ανυποληψία την ιστορική ομάδα της πόλης μας, και έχοντας διαθέσει ένα… καράβι λεφτά, έκαναν τον σύλλογο αξιοπρεπή και υγιέστατο στα πέρατα όλη της Ελλάδας.

Ένεκα των εορτών, όμως, ο κ. Γιάννης Παλτόγλου, ως βέρος Αιγαλιώτης, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς όλες και όλους τους κατοίκους της πόλης μας, λέγοντας τα εξής:

«Το Αιγάλεω, μια ταπεινή εργατοπεριοχή, που δεν έχασε ποτέ την γνήσια αυθεντική κουλτούρα του, υποδέχεται με προσμονή τη νέα χρονιά. Εύχομαι σε όλες και όλους τους πολίτες του Αιγάλεω, ένα 2021 με υγεία. Αυτό είναι το κυριότερο αγαθό και μη υποτιμούμε την αξία του. Ένας ολόκληρος πλανήτης γονάτισε από την πανδημία. Ας είμαστε προσεκτικοί, ταπεινοί και η υγεία να είναι η μέγιστη προτεραιότητα μας. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάρουν πάλι την σειρά τους.

Επίσης, όσο αφορά, τους φίλους της ομάδας, τους διαβεβαιώ, ότι η αγάπη, τόσο η δική μου, όσο και των παιδιών μου, του Άρη και του Πάρη, για την γαλάζια φανέλα του Σίτι είναι ύψιστο καθήκον. Όπως μέχρι τώρα, έχουμε κινηθεί με αξιοπρέπεια, έτσι και συνεχίζουμε, παρότι οι δυσκολίες λόγω της πανδημίας είναι βουνό, κυριολεκτικά. Διατηρούμε την ηρεμία μας και κινούμαστε παρακολουθώντας τις εξελίξεις για το καλό του συλλόγου. Από τα βάθη της καρδιάς μου, Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλες και όλους».

 

 

NECTΟΚ