ΣΟΚ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ – 1,5 ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΛΑ

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ!

 

ARXPAPA

 

 

Σοκ στην ΠΑΕ Αιγάλεω, καθώς ο ποδοσφαιριστής της Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού σε προπόνηση της ομάδας.

Ένας τραυματισμός, ο οποίος θα κρατήσει τον 27χρονο παίκτη εκτός αγωνιστικών χώρων, τουλάχιστον για 4 μήνες.

Γεγονός, που σημαίνει ότι χάνει την φετινή σεζόν (2020-2021) της FOOTBALL LEAGUE – έχει οριστεί η έναρξη για τις 27 Μαρτίου 2021, αλλά κανείς δεν γνωρίζει / σοβαρά τώρα / έπειτα και από το νέο λοκντάουν, εάν θα ξεκινήσει (… προϋποθέτει, επίσης, να ξεκαθαρίσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού και… αυτά περί αναδιάρθρωσης, προκειμένου να ξέρουν οι ομάδες για ποιον λόγο θα παίξουν. Αλήθεια τώρα, είμαστε σε χώρα, που οι ομάδες καλούνται να αρχίσουν πρωτάθλημα, στο οποίο, πλην αυτών που θα ανέβουν, οι υπόλοιπες, δεν ξέρουν αν τη νέα σεζόν, θα είναι Ανώνυμες Εταιρείες ή, ερασιτεχνικά σωματεία. Α μπε μπα μπλομ!).

Όταν με το καλό – και το ευχόμαστε όλοι – ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος, το καλοκαίρι (Αύγουστος 2021) επιστρέψει στα γήπεδα (ήδη αμέσως μετά τον τραυματισμό, η οικογένεια Παλτόγλου, ανανέωσε για την επόμενη περίοδο / 2021-2022 / την συμφωνία του συμβολαίου), ο εν λόγω παίκτης, θα έχει συμπληρώσει σχεδόν 1,5 χρόνο (18 μήνες!!!) χωρίς ποδόσφαιρο, καθώς η τελευταία του επίσημη εμφάνιση, είναι σε παιχνίδι της περασμένης περιόδου 2019-2020, και συγκεκριμένα για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής (22 Φεβρουαρίου 2020) στην Γ΄ Εθνική, Διαγόρας Ρόδου – Ιωνικός 1-0.

Απλώς κάποιοι… φωστήρες, πέρυσι το καλοκαίρι (του 2020), μπέρδεψαν τα… πράγματα, και η FOOTBALL LEAGUE, έχει μείνει… αμανάτι, μέχρι τώρα, Μάρτιο του 2021…

Καλά κρασά, που λέν και στα χωριά μας!

Πριν λίγη ώρα, αργά το βράδυ της 3ης Μαρτίου 2021, η ΠΑΕ Αιγάλεω εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση, όπου αναφέρει τον τραυματισμό του άτυχου ποδοσφαιριστή της Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλου, τονίζει την ανθρώπινη συμβολή της οικογένειας Παλτόγλου, η οποία θα καλύψει όλα τα έξοδα για την ιατρική επέμβαση και την ίαση του παίκτη, μαζί με την ανανέωση του συμβολαίου, και τέλος εξαπολύει επίθεση κατά του ΠΣΑΠ και του Προέδρου του, κ. Γιώργου Μπαντή.

Τονίζονται τα εξής στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931:

«Μέσα στις δυσάρεστες συνθήκες που βιώνουμε όλοι πλέον στη καθημερινότητας μας, η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τον σοβαρό τραυματισμό, που υπέστη ο ποδοσφαιριστής μας Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και η εκτίμηση για την επιστροφή του στην ενεργό ποδοσφαιρική δράση προσδιορίζεται από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην αγωνιστική δράση της ομάδας μας.

Τα έξοδα για το χειρουργείο του ποδοσφαιριστή, καθώς και την αποκατάσταση, αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου η οικογένεια ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία της ομάδας με το ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο, για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, υπενθυμίζοντας πως οι ομάδες στηρίζονται στα ιδανικά της εμπιστοσύνης και της σιγουριάς, που παρέχουν στους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά με ιδιαίτερο ζήλο και αφοσίωση για την ομάδα.

Ο λόγος, όμως, για τον οποίο προήλθε αυτός ο σοβαρός τραυματισμός, όπως και άλλοι διαφαινόμενοι τραυματισμοί, που έχουν προκύψει στην ομάδα μας το τελευταίο διάστημα, οφείλεται στην αδικαιολόγητη βιασύνη του ΠΣΑΠ και ειδικότερα του κ. Μπαντή, για την πρόωρη και επιπόλαιη απόφαση, για επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, μην υπολογίζοντας τη κρισιμότητα της σημερινής κατάστασης, που βρίσκεται η χώρα μας στα πλαίσια του νέου κορονοϊού, υποχρεώνοντας τους ποδοσφαιριστές σε μια γρήγορη και βίαιη προετοιμασία, με σκοπό να επιστρέψουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην αγωνιστική δράση. Αυτή η απόφαση λοιπόν έφερε πολλούς από τους ποδοσφαιριστές στη δύσκολη θέση ενός τραυματισμού.

Κύριε Μπαντή ευθύνεστε καθαρά εσείς για τους σοβαρούς τραυματισμούς που έχουν προκληθεί σε πολλούς ποδοσφαιριστές, καθώς το μόνο που σας νοιάζει είναι να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα, ώστε να έχετε οικονομικό όφελος εσείς, μέσω των δελτίων των ποδοσφαιριστών και να ικανοποιήσετε τα προσωπικά σας συμφέροντα».

 

SPILNEW