Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

 

arxap

 

Την καλύτερη δυνατή αποστολή αποτελούμενη από 20 ποδοσφαιριστές (σας την παραθέτουμε παρακάτω) επέλεξε ο προπονητής της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Θωμάς Γράφας, νωρίς το πρωί της Παρασκευής 26 Μαρτίου 2021, ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE.

 

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

 

GRAFMES

 

 

Ο Θωμάς Γράφας συμπεριέλαβε ότι πιο αξιόμαχο είχε στην διάθεση του για αυτό το εκτός έδρας ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, που ξεκινάει σχεδόν μετά από διακοπή ενός έτους, και σίγουρα η ΠΑΕ Αιγάλεω, ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την άνοδο, πάει… αρματωμένη για τη νίκη ή, τουλάχιστον για θετικό αποτέλεσμα.

Αυτό το γράφουμε, γιατί πάντα η πρεμιέρα, δεν είναι το πιο… εύκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο, ειδικά όταν πρόκειται για εκτός έδρας ματς, και ακόμη πιο ειδικότερα, όταν έχεις απέναντι σου, ένα ιστορικό και συνάμα αξιόμαχο σύνολο, όπως η γηπεδούχος Νίκη Βόλου, που και αυτή συγκαταλέγεται στα φαβορί.

Για να έρθουμε στα δικά μας, εκτός αποστολής έμειναν, οι τραυματίες, Παπουτσογιαννόπουλος, Σκαφιδάς, Π, Βλάχος και οι Φυλακτός, Τασιουλής, Σελεβεντάς, Τσουπάνος, Παλτόγλου, Κουλούρης, Τσικρίκας, Κατσέρης.

Όσο αφορά, τα υπόλοιπα μέλη που συμπληρώνουν την αποστολή, εκτός του προπονητή κ. Θωμά Γράφα, αυτοί είναι, ο Γενικός Αρχηγός κ. Πέτρος Κωνσταντινίδης, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Δουφεξής, ο Γυμναστής κ. Παναγιώτης Γερούλης, ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Δημήτρης Διαμάντης και ο φυσιοθεραπευτής κ. Θοδωρής Θυμιακός.

Χθες, Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021, έγινε ο εσωτερικός αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ κ. Άρη Παλτόγλου.

Σήμερα νωρίς το πρωί Παρασκευής 26 Μαρτίου 2021, τα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν σε τεστ COVID-19, τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά, εν συνεχεία προπονήθηκαν χαλαρά, ανακοινώθηκε η αποστολή, και οι παίκτες γευμάτισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του γηπέδου. Η αποστολή αναχώρησε οδικώς από το γήπεδο του Αιγάλεω, πριν από λίγο στις 1.30 το μεσημέρι, για να καταλύσει νωρίς το απόγευμα σε ξενοδοχείο του νομού Μαγνησίας.

Ο αγώνας Νίκη Βόλου – Αιγάλεω είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο το πρωί Σαββάτου στις 12 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, αγώνας ο οποίος θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Διαιτητής θα είναι ο νεαρός Φώτης Πολυχρόνης από την Πιερία, με βοηθούς τους Βρούζο, Μηνούδη από την ίδια Ένωση, 4ος διαιτητής θα είναι η Τσιοφλίκη από την Λάρισα, ενώ Παρατηρητής ο Τζίκας από την Ένωση Μακεδονίας.

 

Το πλήρες πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE έχει ως εξής:

 

Σάββατο 27/03/2021 12:00 ΕΡΤ 3

Πανθεσσαλικό, Νίκη Βόλου – Αιγάλεω

 

Κυριακή 28/03/2021, 14:00 Οικονομίδειο, Ιάλυσος – Καλλιθέα

Κυριακή 28/03/2021, 14:30 Δ.Α.Κ. Νάξου, Σαντορίνη – Καλαμάτα

Κυριακή 28/03/2021, 15:00 Ρόδου, Ρόδος – Επισκοπή

Κυριακή 28/03/2021, 15:00 Σπάρτης, Αστέρας Βλαχιώτη – Ασπρόπυργος

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Και τέλος να σας παραθέσουμε ορισμένα στοιχεία σχετικά με τις δύο ομάδες, το Αιγάλεω και τη Νίκη Βόλου.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρυσι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE για την σεζόν 2019-2020, όπου το Αιγάλεω στους δύο (2) αγώνες, είχε μία (1) νίκη και μία (1) ισοπαλία.

 

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-0

Για την 5η αγωνιστική, στις 27 Οκτωβρίου 2019, το Σίτι κέρδισε με 2-0 εντός έδρας, με γκολ των Τσίτσαρη και Ντιατά.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Μαγκάκης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Λάμπρου, Τσίτσαρης, Μπαξεβάνος, Ντιατά (85’ Συρεγγέλας), Σταματάκης (66’ Χατζηιωαννίδης), Τσιλιγκίρης (58’ Τσαφταρίδης)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης (46′ λ. τρ. Κ. Παπαδόπουλος), Μπιτσάκος, Βοσνιάδης (52’ Ιορδανίδης), Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Καμπαγέρο, Ντομίνγκεθ, Λούκας Γκαρσία, Μασκουνιάν (72’ Καπός), Σ. Κυριακίδης, Ροχάνο

 

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΙΓΑΛΕΩ 1-1

Στον β΄ γύρο και για την 18η αγωνιστική στις 2 Φεβρουαρίου 2020, που διεξήχθη με γηπεδούχο τη Νίκη Βόλου στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, το Αιγάλεω απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1. Η ομάδα της πόλης μας είχε προηγηθεί με πέναλτι του Τσιλιγκίρη, ενώ για τους Βολιώτες, ισοφάρισε ο Κρουθ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Κάρδαρης, Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπαλάφας, Καμπαγέρο (80’ Οικονομίκος), Ιορδανίδης (62’ Τσιώλης), Κρουθ, Μπαταγίνι, Ροχάνο

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Στάθης, Σπυρόπουλος, Συριόπουλος, Παπανικόλας, Μαχαίρας, Γουερέ (85’ Τσαφταρίδης), Σταματάκης, Φαρινόλα (42’ λ. τρ. Μακρυγιάννης - 87’ Καπός), Καλλέργης, Τσιλιγκίρης

 

 

ΑΠΟ ΤΟΤΕ…

 

Από τότε, πολλά έχουν αλλάξει και στις δύο ομάδες, και σίγουρα αύριο θα δούμε δύο εντελώς διαφορετικά σύνολα.

Η φιλόδοξη γηπεδούχος Νίκη Βόλου με προπονητή τον Στάϊκο Βεργέτη, ενισχύθηκε και αυτή από το καλοκαίρι έως τώρα, έχοντας αποκτήσει τους, Ιμπάνεθ, Μπόσιο, Γκονζάλεθ, Μέτσε, Ματέα, Γκαρσία, Σαλαμούρα, Περιστερίδη, Αργύρη, Θεοδωρόπουλο, Πολίμο, Πέτση, Καραγκιόζη, Ζιάκα και Πετράκη, ενώ διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό της τους, Τσιώλη, Κρουθ, Μαυροζούμη, Κοπιτσή, Οικονομίκο, Αλιατίδη, Τσιμπούκα, Μπαλάφα, Ντομίνγκεθ, Μπιτσάκο, Ροχάνο, Κάρδαρη.

Από την πλευρά του το Σίτι με τον Θωμά Γράφα στον πάγκο του, από το καλοκαίρι έως τώρα, απέκτησε τους Σκαφίδα, Φυλακτό, Αναστασίου, Σ. Βλάχο, Οικονομόπουλο, Παπουτσογιαννόπουλο, Τασιουλή, Χαντί, Κασνέτσι, Πηνιώτη, Τσουπάνο, Μπαρμπαρούση, Μπουρλάκη, Βαλμά, Π. Βλάχο, Τσικρίκα, Σουλεϊμάν, Κατσέρη, Κουλούρη, προωθήθηκαν από τους Νέους οι Παλτόγλου, Σελεβεντάς, ενώ είχαν ανανεώσει οι Σικαλιάς, Σφυρίδης, Μαγκάκης, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Μαχαίρας, Σταματάκης, Τσίτσαρης, Γουερέ, Τσιλιγκίρης.

 

 

CLMES