ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

ΑΠΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ARXCIT

 

 

 

Τον Ασπρόπυργο υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Απριλίου 2021 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE (παλιά Γ΄ Εθνική) η ΠΑΕ Αιγάλεω στο ντεμπούτο του νέου προπονητή της, Αποστόλη Χαραλαμπίδη (δεξιά στην κεντρική φώτο, δίπλα στον Πρόεδρο κ. Άρη Παλτόγλου).

Η ομάδα της πόλης μας, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα (1-2) επί της Νίκης στο Βόλο, γνώρισε δύο (2) συνεχόμενες ήττες, μία (1) εντός έδρας από τον Ιάλυσο Ρόδου (0-2) και μία (1) εκτός έδρας (1-0) στη Νάξο από την Σαντορίνη, οπότε εναντίον του Ασπροπύργου, εδώ που φτάσαμε, δεν χωρά και άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης!

Αγχώδης η σκέψη, ότι ψάχνεις μόνο ένα αποτέλεσμα, αλλά όπως… στρώνεις, κοιμάσαι, αγωνιστικά!

Και από τον αγωνιστικό… ύπνο, των δύο συνεχόμενων ηττών, ήρθε και τους… ξύπνησε - τους παίκτες – ο νέος προπονητής της ομάδας Αποστόλης Χαραλαμπίδης, όπως έδειξε σε αυτές τις τρεις (3) τελευταίες πρωινές προπονήσεις, από την περασμένη Τετάρτη που ανέλαβε.

Πολύ τακτική είχε το πρόγραμμα του, πάρα πολύ βάρος στην μεσαία γραμμή, με πολύ βοήθεια από τις πτέρυγες, σωστή κάλυψη χώρων, έτσι ώστε το Σίτι, όχι μόνο να επιβάλλει – δημιουργικά – το παιχνίδι του, αλλά να μην δίνει δυνατότητα στο αντίπαλο να αναπτυχθεί.

…Μάγος είναι ο Χαραλαμπίδης, και όλα θα γίνουν σε ένα παιχνίδι εναντίον του Ασπροπύργου;

Προφανώς, όχι, τη νίκη ψάχνει η ομάδα. Αλλά αυτά έδειξε στους παίκτες του ο Καστοριανός τεχνικός σε όλες τις προπονήσεις, και μάλιστα οι… φωνές του, κατά την διδαχή της τακτικής, ακούγονταν και πέριξ του σταδίου «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ».

Και σίγουρα θα έχει αλλαγές σε πρόσωπα και σύστημα, όσο αφορά την ενδεκάδα, ο νέος τεχνικός του Σίτι, ο οποίος μπορεί να προπόνησε μόνο τρεις (3) φορές τους παίκτες, αλλά ως έμπειρος και με αντίληψη, κατάλαβε γρήγορα, είδε ποιοι μπορούν, σε αυτό το πρώτο του ματς, να κατανοήσουν και να λειτουργήσουν αγωνιστικά, σύμφωνα με το πλάνο του, προκειμένου ο σύλλογος να παλέψει για τη νίκη.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ψυχούλας από την Βοιωτία, με βοηθούς τους Φίλο (Βοιωτία), Κόττορο (Δωδεκανήσου) και 4ο τον Λεμπέση από τον Πειραιά.

Ο διαιτητής Ψυχούλας την περασμένη αγωνιστική σεζόν 2019-2020, και συγκεκριμένα στις 4 Ιανουαρίου 2020, είχε διευθύνει το ματς Καλαμάτα – Αιγάλεω 0-1 για την 14η αγωνιστική της FOOTBALL LEAGUE.

 

AKMONSA