ΝΙΚΗ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΡΙΝ ΤΙΣ… ΝΑΥΜΑΧΙΕΣ!

BARBCIT

 

 

Νίκη και με… μισό μηδέν ήθελε στην έδρα του το Αιγάλεω επί του Ασπροπύργου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE (…ελληνιστί, πρώην Γ΄ Εθνικής) το Σάββατο (10 Απριλίου 2021) το μεσημέρι, και αυτό έκανε τελικά!

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από Ιάλυσο Ρόδου και Σαντορίνη, η ομάδα της πόλης μας στο ντεμπούτο του Αποστόλη Χαραλαμπίδη στον πάγκο της, κέρδισε 1-0. Και αυτό ήταν. Μην ψάχνετε για ποιότητα και μαγεία ποδοσφαίρου.

Θέλει προσπάθεια και δουλειά ακόμη, για να δει ο προπονητής της ομάδας, όπως την θέλει – με δημιουργική μεσαία γραμμή, δηλαδή – οπότε το ξερό… νικηφόρο αποτέλεσμα, αρκούσε για την σημερινή ημέρα, όπως βέβαια και κάποια καλά αποτελέσματα σε άλλα παιχνίδια του ομίλου (πολλές ισοπαλίες).

Και το Σίτι, πήρε πάση θυσία τη νίκη που ήθελε… επειγόντως, νίκη ουσίας, αλλά μπορεί και ψυχολογίας, καθώς μπροστά τους οι «κυανόλευκοι» έχουν δύο… ναυμαχίες με νησιώτικες ομάδες. Την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 το Αιγάλεω υποδέχεται την πολύ υπολογίσιμη Επισκοπή Ρεθύμνου και μετά από λίγα 24ωρα (το προσεχές Σαββατοκύριακο) η ομάδα της πόλης μας, παίζει στην Ρόδο με τον ομώνυμο ιστορικό σύλλογο. Στις δύο προηγούμενες… ναυμαχίες με νησιώτικες ομάδες, τον Ιάλυσο Ρόδου και την Σαντορίνη, το Σίτι είχε… μηδέν εις το πηλίκο! Δύσκολη και βαριά βάσει προγράμματος η νέα εβδομάδα, αλλά στην ζωή πάντα ελπίζεις. Έχουν… «σφίξει κιόλας τα γάλατα», οπότε μακάρι το Αιγάλεω, μετά και τη νίκη επί του Ασπροπύργου, να πάει στα δύο παιχνίδια, υποψιασμένο και αξιόμαχο. Δηλαδή να πάει, τουλάχιστον για θετικά αποτελέσματα. Θα πει κάποιος… «Αιγάλεω είσαι, μόνο για τη νίκη πας σε όλα τα παιχνίδια»… Εντάξει, εδώ που είμαστε, δεν πρέπει να χάνουμε!

Πάμε και στα «φρέσκα κουλούρια» της ημέρας… όπου το Αιγάλεω με γκολ του Μπαρμπαρούση (ο σκόρερ στην κεντρική φώτο) στο 55΄ με κεφαλιά, έκαμψε την αντίσταση του… φιλότιμου Ασπροπύργου με 1-0.

Δύο (2) νίκες και δύο (2) ήττες με συγκομιδή έξι (6) βαθμών και τέρματα 3-4, το μέχρι τώρα αποτύπωμα του Αιγάλεω σε αυτές τις τέσσερις (4) αγωνιστικές.

Τον αγώνα με τον Ασπρόπυργο διηύθυνε ο Ψυχούλας από την Ένωση Βοιωτίας.

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Οικονομόπουλος, Παπανικόλας (49΄ λ.τ. Βλάχος Σπ.), Μαχαίρας, Λάσκαρης (46΄ Τσίτσαρης), Τσιλιγκίρης, Χαντί (74΄ Κασνέτσι), Σταματάκης (46΄ Μπουρλάκης), Μπαρμπαρούσης (88΄ Πινιώτης).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Γκέκας, Αργυρόπουλος, Μουκίδης, Ντουμπερέτ (75΄ Πολ), Ζαχαρός (76΄ Ζαχαράκης), Αμπεσόλο, Θεοδώρου, Κυριαζής, Τραορέ (11΄ λ.τ. Τσεβάς – 61΄ Να), Μαρούδας (60΄ Γεωργακόπουλος), Τριποτσέρης.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

Αιγάλεω – Ασπρόπυργος 1-0

Ρόδος – Καλαμάτα 0-0

Ιάλυσος – Σαντορίνη 1-0

Αστέρας Βλαχιώτη – Νίκη Βόλου 0-0

Επισκοπή – Καλλιθέα 0-0

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ / ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE

 

1. Ιάλυσος 10

2. Καλαμάτα 8

3. Καλλιθέα 6

4. Αιγάλεω 6

5. Αστέρας Βλαχιώτη 5

6. Επισκοπή 5

7. Σαντορίνη 5

8. Ρόδος 4

9. Νίκη Βόλου 2

10. Ασπρόπυργος 0

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

Νίκη Βόλου – Σαντορίνη

Αιγάλεω – Επισκοπή

Καλαμάτα – Αστέρας Βλαχιώτη

Ασπρόπυργος – Ιάλυσος

Καλλιθέα – Ρόδος

 

 

MAKFLORIAL