ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

 

ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΙΡΤΙΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ARXEKLC

 

 

Όπως αναμενόταν, ο κ. Αντώνης Τιρτιράκης, λαμβάνοντας περίπου το 89% των ψήφων, εκλέχθηκε εκ νέου Πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω, μετά την Γενική Συνέλευση και τις διεργασίες για ανάδειξη νέου ΔΣ, που έγιναν την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021.

Τεράστια η συνεισφορά του κ. Αντώνη Τιρτιράκη, ο οποίος ενεργά «ενεπλάκη» στα διοικητικά του Αιγάλεω με την είσοδο της οικογένειας Παλτόγλου το 2014 στον σύλλογο, και από τότε αποδεικνύει τι σημαίνει να προσφέρεις με αγάπη στην μεγάλη ομάδα της πόλης σου.

Τα τελευταία χρόνια ο Αντώνης Τιρτιράκης - μετά τον υποχρεωτικό διαχωρισμό του συλλόγου σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, όπου η οικογένεια Παλτόγλου διοικεί το επαγγελματικό κομμάτι - έχει αναλάβει την Προεδρία του ΑΟ Αιγάλεω, και το σωματείο της πόλης μας, λειτουργεί με αξιοπρέπεια τα τμήματα του (ακαδημίες ποδοσφαίρου, μπάσκετ /ανδρικό – υποδομές, βόλεϊ / γυναικείο – υποδομές, κολύμβηση / αγωνιστικά – προαγωνιστικά), έχοντας βάλει, ήδη, βάσεις για καλύτερη εξέλιξη και περαιτέρω ανοδική πορεία.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι στο ποδόσφαιρο, αθλητές των ακαδημιών μετέχουν στις μικτές ΕΠΣΑ, το μπάσκετ λαμβάνει μέρος στην Β΄ Εθνική, το Βόλεϊ γυναικών ξεχωρίζει στην PRE LEAGUE, και η κολύμβηση επανέρχεται σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα.

Μέριμνα, του ΑΟ Αιγάλεω, επί θητείας του Αντώνη Τιρτιράκη, είναι το Σίτι να αναπτύξει στο έπακρο τις ακαδημίες του και να αποτελέσει μια μεγάλη αθλητική «κυψέλη» για όλα τα προάστια μας. Μία ομάδα, που θα «εκπροσωπεί» το… dna της εργατούπολης μας, θα αποτελεί «φάρο» αθλητισμού, θα διαπλάθει χαρακτήρες, θα παράγει πολιτισμό.

Επίσης, επί ημέρων Τιρτιράκη, ο ΑΟ Αιγάλεω απέκτησε πλήρη αθλητική αναγνώριση και καταχωρήθηκε στο επίσημο μητρώο της ΓΓΑ, ενώ βάσει νόμου κατέχει το 10% της ΠΑΕ.

Από τα αξιοσημείωτα, αυτής της εκλογικής διαδικασίας, είναι ότι στις τρεις (3) αρχικές θέσεις, όσο αφορά την σταυροδοσία των μελών (εκτός του Προέδρου), εξελέγησαν τρία (3) νεοεισερχόμενα μέλη. Είχαμε και ανανέωση δηλαδή σε αυτές τις εκλογές.

Ισοψήφισαν στην 1η θέση οι Σταύρος Τασιόπουλος, Τασούλα Βλάχου, ενώ ακολούθησε ο Σπύρος Κολοκοτρώνης.

Ο κ. Σταύρος Τασιόπουλος, Νομικός στην επαγγελματική ενασχόληση του, είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας (2014-2019), ενώ έχει διατελέσει και Αντιπρόεδρος στον Ζέφυρο Αιγάλεω.

Η κ. Τασούλα (Αναστασία) Βλάχου, έχει σπουδαία διοικητική διαδρομή ως παράγοντας στο βόλεϊ του ΑΟ Αιγάλεω, ενώ μάλιστα πριν λίγο χρονικό διάστημα εξελέγη στο ΔΣ της ΕΣΠΕΔΑ, καταλαμβάνοντας το πόστο του Αν. Ταμία της Ένωσης.

Ο κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης, Βετεράνος ποδοσφαιριστής και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε η πόλη μας (στα 16 του φόρεσε την φανέλα του Χαραυγιακού στην Β΄ Εθνική), την τελευταία δεκαετία ως Διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου, ξεκίνησε την ανάπτυξη των αντίστοιχων τμημάτων της Ιεράπολης, πριν πέντε (5) χρόνια συνέχισε το πρότζεκ του στον Ζέφυρο Αιγάλεω, ενώ από το 2019 έχει αναλάβει αυτό το καίριο πόστο στον ερασιτέχνη ΑΟ Αιγάλεω σε αγαστή συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Τιρτιράκη.

Στο ΔΣ εξελέγησαν ακόμη οι Παντελής Βλάχος, Αποστόλης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μέρτογλου, Άγγελος Σταυρόπουλος, Αντώνης Γονιδάκης, Στάθης Ζυμαρικόπουλος, Μανώλης Ιωάννου, ενώ αναπληρωματικά μέλη είναι οι Μιχάλης Παπανικόλας, Μικαέλα Χατζηπαναγιώτου, Θεοδώρα Γιαννακοπούλου.

Την Εξελεγκτική Επιτροπή συνθέτουν οι, Ανθή Σκουρλέτη, Χαράλαμπος Ηλιόπουλος, Βαγγέλης Μίχος.

Αναμένεται η σχηματοποίηση του ΔΣ υπό την Προεδρία του κ. Αντώνη Τιρτιράκη και των επιμερισμό των θέσεων διοίκησης.

 

 

NEWRAKAM