«… ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΑΙΓΑΛΙΩΤΕΣ

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ “ΑΙΓΑΛΕΑΡΕΣ”»

PALDI

 

 

…Σήκωσε σκόνη η προ ημερών δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Άρη Παλτόγλου, σε αυτή την χρονική διάρκεια που διανύουμε και ο σύλλογος βρίσκεται στην διαδικασία αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, όπου μεταξύ άλλων, ο ισχυρός παράγοντας του Σίτι με τα όσα είπε έστειλε «σκληρά» μηνύματα σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις και ειδικά προς τους «Αιγαλεάρες»!

Μπορεί και να προκάλεσε σύγχυση η συγκεκριμένη λέξη, καθώς ο Άρης Παλτόγλου και οι στενοί συνεργάτες του, έγιναν αποδέκτες πολλών τηλεφωνημάτων, προκειμένου να διευκρινιστεί η παραπάνω λεπτομέρεια!

Σε νέα επικοινωνία μας, ο κ. Παλτόγλου μας είπε τα εξής:

«Με όλο το σεβασμό, εννοείται ότι ξεχωρίζω τον απλό Αιγαλιώτη φίλαθλο, φίλο και οπαδό της ομάδας μου, από αυτούς που εγώ αποκαλώ “Αιγαλεάρες”. Ο απλός φίλος του Σίτι, οι αγνοί Αιγαλιώτες, όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν δίπλα μου, και είναι καθήκον και εμένα και του πατέρα μου Γιάννη, να τους κάνουμε περήφανους. Αυτό ως διευκρίνιση. Η δήλωση μου δεν ήθελε να στοχοποιήσει την εργατούπολη του Αιγάλεω και τους καθημερινούς βιοπαλαιστές της ζωής. Αυτοί αποτελούν κομμάτι της ιστορίας, που γράφει εδώ και πολλές δεκαετίες, το Σίτι. Και ποιος είμαι εγώ για να κρίνω τον λαό του Αιγάλεω; Εγώ είμαι από μικρό παιδί ένας από αυτούς.

Όπως εννοούσα, και καταλαβαίνουν, ξέρουν αυτοί, το “Αιγαλεάρες” πήγαινε για όλους εκείνους, τους ξεχωριστούς, τους διακεκριμένους, τους προύχοντες, που στις χαρές, διαχρονικά είναι κοντά στο Αιγάλεω, είναι πάντα στα μέσα και στα έξω, νομίζω ότι έχουν επωφεληθεί από το Σίτι, αλλά σε ιδιάζουσες καταστάσεις, όπως η αύξηση του ΜΚ ή, άλλες περιπτώσεις, δεν είναι κοντά μας. Τους βάζουμε δύσκολα.

Τέλος, να ευχαριστήσω, όλους αυτούς τους αγνούς Αιγαλιώτες, που ανταποκρίθηκαν στο ανοιχτό κάλεσμα μας για στήριξη του αγαπημένου μας Αιγάλεω. Δεν παίζει ρόλο αν κάποιος αγόρασε μία ή, δέκα, ή, εκατό μετοχές, η κίνηση μετράει. Κατά τ’ άλλα, καλό καλοκαίρι και καλή σιέστα στους “Αιγαλεάρες”».

 

 

CLMES