ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ…

ΕΦΥΓΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΒΕΠΑΠ

ARXMITSS

 

 

Θλίψη και οδύνη στην πόλη του Αιγάλεω για τον θάνατο του Δημήτρη Παπαϊωάννου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από την ζωή, χθες Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, μόλις στα 64 χρόνια του.

Από αυτά που ακούς, αλλά δεν πιστεύεις…

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, που οι περισσότεροι γνώρισαν από την τεράστια ποδοσφαιρική διαδρομή του, μία διαδρομή, στην οποία δίδαξε ήθος, σεμνότητα, ακεραιότητα και αλληλεγγύη και ισότητα.

Από πιτσιρίκι στον Α.Ο. Αιγάλεω. Σε ηλικία 19 ετών πρωταθλητής Β΄ Εθνικής. Στην Α΄ Εθνική Κατηγορία τα επόμενα τρία χρόνια, συνεχίζει με μέσο όρο τις 24 παρουσίες ανά χρονιά.

Το 1982 πηγαίνει στην Κόρινθο και το 1984/85 παίζει στην Γ΄ Εθνική με τα χρώματα του Φωστήρα. Τη διετία 1986/87 ήταν παίκτης του Εθνικού Αστέρα. Ακολουθούν: Διαγόρας Αιγάλεω, Ορφέας Αιγάλεω, Ιεράπολη, Αγία Ελεούσα. Το 1989-90 και έχοντας κατακτήσει την άνοδο από την Α΄ ΕΠΣΑ στην Δ΄ Εθνική (με προπονητή τον αείμνηστο Αιγαλιώτη τεχνικό, Ζαχαρία Λυκουρίνο), το νήμα της αγωνιστικής του σταδιοδρομίας στερεύει.

Μετέπειτα ασχολήθηκε με την προπονητική (τελευταία του ομάδα πριν λίγα χρόνια η Ιεράπολη), συμμετείχε στα διοικητικά του Συνδέσμου Βετεράνων Αιγάλεω (ΣΥΒΕΠΑΠ), καταλαμβάνοντας και το αξίωμα του Προέδρου, ενώ το 2014, έχοντας πάντα ενεργή παρουσία στα δημοτικά δρώμενα της πόλης και την καθημερινότητα, ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Μπίρμπα «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ».

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΒΕΠΑΠ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Συνδέσμου παλαίμαχων του Αιγάλεω Α.Ο. ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") απευθύνουν με οδύνη τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αξέχαστου πρώην συμπαίκτη τους Δημήτρη Παπαϊωάννου, που έφυγε χθες ξαφνικά από τη ζωή, λίγο πριν συμπληρώσει τα 64 χρόνια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΕΡΑΠΟΛΗΣ

«Το ΔΣ του Α.Π.Ο. Ιεραπόλεως εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Παπαϊωάννου, καθώς και σε όλη την αθλητική οικογένεια του Α.Ο. Αιγάλεω για την μεγάλη απώλεια του πρώην ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Αιγάλεω και προπονητή αρκετών συλλόγων της πόλης μεταξύ των οποίων και της ομάδας μας.

Ο Δημήτρης δεν ξεχώρισε μόνο για τις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις και διακρίσεις, αλλά και για το ήθος και τις αρετές του τόσο στα γήπεδα όσο και έξω από αυτά. Καλό του ταξίδι, εμείς θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμάμε για την μεγάλη προσφορά του. Το Δ.Σ.».

 

 

XRYSMAKOK