Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 

ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

takarx

 

 

Σχετικά με την απόρριψη αδειοδότησης της ΠΑΕ Αιγάλεω από την ΕΠΟ, θέση μέσω της εφημερίδας μας, πήρε και ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω και βετεράνος παίκτης της ομάδας κ. Τάκης Μανδραφλής.

Στις δηλώσεις που μας παραχώρησε (την περασμένη Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 και δημοσιεύουμε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας μας «ΑΙΓΑΛΕΩ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ») ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Κυριολεκτικά δεν μπορώ να πιστέψω την απόφαση που πήρε η επιτροπή της ΕΠΟ για την ΠΑΕ Αιγάλεω. Σηκώνει πολύ κουβέντα το θέμα και δημιουργεί σε όλους εμάς, πολλά ερωτήματα για το τι συμβαίνει στην ΕΠΟ τελικά, όπου θεωρούσαμε ότι επί Προεδρίας του Θοδωρή Ζαγοράκη θα είναι όλα διάφανα.

Προσωπικά και όπως όλη η Ελλάδα ξέρουμε ότι η οικογένεια Παλτόγλου, ο Άρης και ο πατέρας του Γιάννης, έχουν μία ΠΑΕ, που αποτελεί οικονομικό παράδειγμα, που όχι μόνο δεν χρωστάει, αλλά έχει και απόθεμα, έχοντας καλύψει και με το παραπάνω όλες τις παραμέτρους. Και, όμως, για κάποιες δήθεν, ημερομηνιακές διαφορές, έγινε… εφεύρεση από επιτροπή της ΕΠΟ και έναν υπάλληλο της, και το Σίτι δεν πήρε την άδεια.

Γνωρίζω ότι υπήρχε εξέλιξη, έγινε ακρόαση από την ΕΠΟ σε ανώτερο επίπεδο και θεωρώ ότι ο Πρόεδρος της κ. Θοδωρής Ζαγοράκης και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, θα δώσουν την λύση έστω και μέσω της ΟΥΕΦΑ, όπου έχει πάει το θέμα, όπως μάθαμε.

Είναι κρίμα να ταλαιπωρηθεί το Αιγάλεω. Εγώ ως Τάκης Μανδραφλής, ως βετεράνος της ομάδας, αλλά και ως Αντιδήμαρχος της πόλης μας, είμαι στο πλευρό του συλλόγου, της ΠΑΕ, της οικογένειας Παλτόγλου και αν χρειαστεί να ξεσηκωθούμε, μπαίνω μπροστά, ακόμη και για να πάμε όλοι μαζί, οι φίλαθλοι του Αιγάλεω και να κάνουμε πορεία διαμαρτυρίας έξω από την ΕΠΟ. Η ΠΑΕ Αιγάλεω και εν προκειμένω η οικογένεια Παλτόγλου έχει αδικηθεί κατάφορα».

 

 

NECTΟΚ