…ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ «ΜΟΥΣΚΑΤ»

MOUSKCIT

 

 

Από τις πιο παλιές οικογένειες της πόλης μας η οικογένεια Μουσκάτ, μια φαμίλια με τεράστια και σημαντική διαδρομή στην πορεία των ετών, η οποία αποδεδειγμένα αγαπάει και στηρίζει το Αιγάλεω, από το Α έως το Ω.

Μια οικογένεια η οποία μετέχει ενεργά στην αποτύπωση αυτής της διαχρονικής ιστορίας του Αιγάλεω, όπου ο καθένας βάζει το λιθαράκι του, προκειμένου τούτος εδώ ο τόπος να έχει εκτός από παρών και μέλλον.

Ειδικά στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας, η οικογένεια Μουσκάτ, πάνω από μισό αιώνα, έχει ξεχωριστή παρουσία, και ιδιαίτερα συνδεδεμένο το όνομα της με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω. Βέβαια η αγάπη για το ποδοσφαιρικό Αιγάλεω είναι δεδομένη, καθώς αποτελεί το καμάρι της πόλης, και αποτελεί την μήτρα όλου του τοπικού αθλητικού κινήματος.

Ο Τάκης Μουσκάτ και ο γιος του Αντώνης Μουσκάτ, οι οποίοι στηρίζουν παραγοντικά και χορηγικά τον μπασκετικό Θεμιστοκλή Αιγάλεω, λειτουργούν μια από τις πιο επιτυχημένες Σχολές Οδήγησης, όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά αναγνωρισμένη σε όλη την ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής.

Μια επιχείρηση, που με γνώμονα την κοινωνική εταιρική ευθύνη, συμβάλλει σε ότι καλό γίνεται στην πόλη. Ένα από αυτά τα καλά γεγονότα είναι και ο αθλητικός οργανισμός του Αιγάλεω, με… δόρι την ΠΑΕ Αιγάλεω, ένα υγιές ποδοσφαιρικό δημιούργημα της οικογένειας Παλτόγλου.

Σε αυτή την προσπάθεια, προκειμένου η ΠΑΕ Αιγάλεω, να είναι δυνατή και ξεχωριστή, οι Σχολές Οδήγησης Μουσκάτ, βρίσκονται εμπράκτως δίπλα στην ομάδα, από τότε που ασχολήθηκαν διοικητικά οι Άρης και Γιάννης Παλτόγλου.

Τις τελευταίες σεζόν, οι Σχολές Οδήγησης ΜΟΥΣΚΑΤ, είναι από τους ενεργούς χορηγούς του συλλόγου, όπως βέβαια και για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022 στην SUPER LEAGUE 2.

 

esotmousk

 

 

Για την αγαστή αυτή συνεργασία, η ΠΑΕ Αιγάλεω ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση της:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 με της Πρότυπες Σχολές Οδηγών Μουσκάτ.

Οι ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΜΟΥΣΚΑΤ βρίσκονται δίπλα σας τα τελευταία 30 χρόνια για να εξυπηρετήσουν την όποια ανάγκη σας οικονομικά, υπεύθυνα και γρήγορα.

Δημιουργήθηκαν από τον Παναγιώτη (Τάκη) Μουσκάτ και σήμερα παραλαμβάνει τη σκυτάλη των γνώσεων και της εμπειρίας του ο υιός του Αντώνης Μουσκάτ.

Η πολυετής πείρα της ΣΧΟΛΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΜΟΥΣΚΑΤ στην εκπαίδευση νέων οδηγών, αλλά και η πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της εκπαίδευσης νέων οδηγών, σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων, την καθιστά ιδανική για εσάς, αλλά κυρίως υπεύθυνη για τη σωστή εκπαίδευσή σας.

Όντας μια οικογενειακή ως επί των πλείστων επιχείρηση διατηρεί το κεντρικό και ιδιόκτητο κατάστημα επί της οδού Έβρου 4 (πλησίον Πλατείας Δαβάκη) Αιγάλεω και το υποκατάστημα επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα 105, Αιγάλεω.

Διαθέτει ιδιόκτητα οχήματα όλων των κατηγοριών και αυτόματα, καθώς και πρότυπο κέντρο θεωρίας εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα εποπτικά μέσα.

 

esotmousk1

 

 

Προσκαλείσθε να δείτε από κοντά τις εγκαταστάσεις των Σχολών Οδήγησης ΜΟΥΣΚΑΤ για ένα "test drive" γιατί η οδηγική εκπαίδευση και η ασφαλής οδήγηση είναι επένδυση ζωής.

https://www.mouskat.gr/».

 

 

esotmousk3

 

 

esotmousk2

 

* Στην κεντρική - αρχική φώτο του άρθρου, από αριστερά, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ και Διευθυντής Εμπορικού Τμήματος, κ. Γιώργος Μαργαρώνης, ο αειθαλής κ. Τάκης Μουσκάτ, και ο κ. Αντώνης Μουσκάτ, ο οποίος είναι Αντιπρόεδρος του μπασκετικού Θεμιστοκλή Αιγάλεω και Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Δυτικής Αττικής (Σχολές Οδήγησης).

 

 

 

MOUSKX