…ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΜΕ ΗΡΟΔΟΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΗ

AIGTRI

 

 

Δίκαια το Αιγάλεω για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Νοτίου ομίλου της SUPER LEAGUE 2, νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου 2021, εντός έδρας, με 2-0 τον Ηρόδοτο.

Καλό και στρωτό ποδόσφαιρο από την ομάδα του Αποστόλη Χαραλαμπίδη και γενικά όμορφο θέαμα από τις δύο ομάδες, με το Σίτι να παίρνει τη νίκη με γκολ - κεφαλιές των Αρναρέλλη (18΄) και Βουκελάτου (80΄).

Για την ιστορία, να σημειώσουμε ότι το Σίτι, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά, σε αυτή την… Τρίτη και Φαρμακερή, ανέτρεψε το προ… ϊστορικό και με τον Ηρόδοτο και με τον διαιτητή Λευτέρη Κατόπη (κεντρική φώτο) από την Σάμο.

Το Αιγάλεω, συναντήθηκε δύο φορές – τελευταία - την σεζόν 2017-2018 με τον Ηρόδοτο, όπου στο πλαίσιο της Γ΄ Εθνικής, οι Κρητικοί είχαν νικήσει και στα δύο ματς. Στο παιχνίδι του α΄ γύρου στις 12 Νοεμβρίου 2017 είχαμε Αιγάλεω – Ηρόδοτος 1-2, ενώ στον β΄ γύρο το ματς είχε έρθει 2-0 υπέρ του Ηροδότου. Έτσι σε αυτή την 3η συνάντηση τους, την σημερινή, για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (SL2), το Σίτι άλλαξε την στατιστική ροή με το νικητήριο 2-0.

Όσο αφορά τον διαιτητή Λευτέρη Κατόπη από την Σάμο, ο εν λόγω ρέφερι ήταν το τρίτο εντός έδρας ματς του Αιγάλεω που σφύριζε σε αυτούς τους τελευταίους 7 μήνες. Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια το Σίτι, δεν είχε νικήσει, είχε δύο ισοπαλίες, στις 9 Μαϊου 2021 Αιγάλεω – Νίκη Βόλου 0-0 και στις 6 Ιουνίου 2021, Αιγάλεω – Ρόδος 1-1. Σήμερα Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, με διαιτητή τον Κατόπη, το Σίτι νίκησε με 2-0 τον Ηρόδοτο, «σπάζοντας» ένα ακόμη στατιστικό.

Βέβαια, ο εν λόγω, ρέφερι, στο σημερινό ματς, έκανε λάθος στην φάση του 54΄ και δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Αιγάλεω στο τράβηγμα της φανέλας του Τσιλιγκίρη από τον Γκίνη.

Αργότερα θα επανέλθουμε με άρθρο – ανάλυση για το ματς και την δίκαια επικράτηση του Σίτι.

 

 

YESSNEW