ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

APOXAIG

 

 

Εμβόλιμη μεταγραφική περίοδος τον Ιανουάριο και αλλαγές έχουμε και στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Αιγάλεω, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της SUPER LEAGUE 2.

Όσο αφορά το ρόστερ της ομάδας, ήδη έχουμε τρεις (3) αποχωρήσεις, ενώ από την επόμενη εβδομάδα, πολύ πιθανό να ξεκινήσουν κάποιες στοχευμένες μεταγραφικές προσθήκες.

Από την ΠΑΕ Αιγάλεω, παρελθόν αποτελούν τρεις (3) παίκτες, ο Γιώργος Μαγκάκης, ο Νίκος Σαμπανίδης και ο Στράτος Λάμπογλου, με τον πρώτο να έχει μεταγραφεί στην Παναχαϊκή τον δεύτερο στην Καβάλα, ενώ σε συζητήσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρίσκεται ο τρίτος.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ - χαφ Γιώργος Μαγκάκης (αριστερά στην κεντρική φώτο), είχε έρθει το καλοκαίρι του 2018 στο Αιγάλεω από τον Σκουφά Κομποτίου (Άρτας), ενώ πιο πριν είχε αγωνιστεί σε Αναγέννηση Άρτας και Αμβρακία Κωστακιών.

Ο 23χρονος Ξανθιώτης επιθετικός Νίκος Σαμπανίδης (μεσαία φώτο), είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από την Δόξα Δράμας, ενώ πιο πριν είχε φορέσει την φανέλα της Ξάνθης (Κ20).

Ο 23χρονος επιθετικός Στράτος Λάμπογλου (δεξιά στην κεντρική φώτο), είχε έρθει στο Αιγάλεω τον Σεπτέμβριο του 2021, με την προηγούμενη ομάδα του να είναι ο Ασπρόπυργος, ενώ πιο πριν είχε περάσει από Προοδευτική, Κέρκυρα, Κιλκισιακό, Κρόνο Αργυράδων.

 

 

RAKOK