Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ... ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟΝ ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ!

PALTKLA

 

 

Το προηγούμενο μεσημέρι του Σαββάτου 26 Μαρτίου 2022, δηλαδή ενδιαμέσου του χαλαρού εορταστικού τριημέρου, σε όσους ήταν στο Δημοτικό Στάδιο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», ή, σε όλους όσοι απόλαυσαν τηλεοπτικά στην ΕΤ3 τον αγώνα Αιγάλεω – Επισκοπή Ρεθύμνου, δύο «συν – αισθήματα» τους διακατείχαν, μάλλον!

Ή, τους ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι (μάλλον το ένιωσε ο Άρης Παλτόγλου και προφανώς κάνει κακό στην υγεία), ή, ορισμένους, θα τους έπιασε έντονος κλαυσίγελος!

Προσφέρεται για τέτοια «συν – αισθήματα» η ελληνική διαιτησία. Τον αγώνα Αιγάλεω – Επισκοπή, διηύθυνε ο 30χρονος Μυτιληνιός ρέφερι, Παναγιώτης Κουκούλας!

Ο εν λόγω διαιτητής από την Λέσβο, ήταν και η τελική αφορμή, από όλα αυτά που έχουμε δει σε αγώνες του Αιγάλεω φέτος (αξέχαστος, δε, σίγουρα θα μείνει και ο Ανδριανός από την Αχαϊα, που σφύριξε το ΑΕΚ Β – Αιγάλεω), που ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Άρης Παλτόγλου, αποφάσισε, αφού είδε και… αποείδε, και μιας και το πρωτάθλημα έχει πορεία, να φτάσει μέχρι ψηλά!

Και έτσι, ο Άρης Παλτόγλου, θα ενημερώσει και θα παραθέσει στοιχεία, σε προγραμματισμένη συνάντηση, στον Πρόεδρο της ΚΕΔ (Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ), κ. Μάρκ Κλάτενμπεργκ, για τα όσα έχει υποστεί έως τώρα η ΠΑΕ Αιγάλεω.

Τον κ. Άρη Παλτόγλου στο ραντεβού με τον Πρόεδρο της ΚΕΔ, θα συνοδεύσει ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Αιγάλεω και πολύπειρος σε τέτοιου είδους θέματα, κ. Χρήστος Αποστολίδης, ο οποίος έχει διατελέσει διαιτητής των Συνδέσμων Σερρών και Πειραιά.

Στην σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ, επεσήμανε:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ενημερώνει ότι την Τρίτη 05 Απριλίου ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης Παλτόγλου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Χρήστο Αποστολίδη, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μάρκ Κλάτενμπεργκ.

Αφορμή της συνάντησης η διαιτησία και τα όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν στο αγώνα του Σαββάτου με την Επισκοπή, έχοντας ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον κ. Κουκούλα.

Στον Άγγλο αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ θα παραδοθεί video με στιγμιότυπα, τόσο από το παιχνίδι με την Κρητική ομάδα, όσο και από προηγούμενες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, όπου το Αιγάλεω έχει αντιμετωπίσει εις βάρος του διαιτησίες».

 

* Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο κ. Άρης Παλτόγλου, δεξιά ο κ. Χρήστος Αποστολίδης, και στο μεσαίο ένθετο εικονίδιο, ο κ. Μαρκ Κλάντεμπεργκ.

 

 

NECTΟΚ